سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قالیباف در آغاز جلسه علنی مجلس:

سوئدی‌ها نمی‌توانند اسلام‌هراسی آشکار را پشت نقاب دروغین آزادی بیان پنهان کنند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سیاستمداران سوئدی نمی‌توانند این اسلام هراسی آشکار و طراحی شده را پشت نقاب دروغین آزادی بیان پنهان کنند.

محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز (۴ بهمن) مجلس شورای اسلامی گفت: هتک حرمت بی شرمانه قرآن کریم در کشور سوئد را شدیدا محکوم می‌کنیم. این قبیل اقدامات و جسارت به مقدسات دینی احساسات مسلمانان و موحدان سراسر جهان را جریحه دار کرده است و سیاستمداران سوئدی نمی‌توانند این اسلام هراسی آشکار و طراحی شده را پشت نقاب دروغین آزادی بیان پنهان کنند.

وی در ادامه یادآور شد: روز گذشته مجلس شورای اسلامی با هدف برگزاری سومین نشست کمیسیون عالی پارلمانی، میزبان آقای والودین رئیس دومای روسیه و هیات همراه بود. روابط جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه به دلایل مختلف از جمله همسایگی دریای خزر و دغدغه‌ها و مشترکات منطقه‌ای و همچنین همکاری‌های مشترک بین المللی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: از اولویت‌های مهمی که روز گذشته در قالب کمیسیون عالی پارلمانی ایران و روسیه مورد بحث قرار گرفت در حوزه نفت و گاز، سرمایه گذاری‌ها در این حوزه برای عملیات مبادله‌ای با رویکرد قطب گازی بود یکی دیگر از نکات مهمی که مورد توجه طرفین قرار داشت، موضوع راه ارتباطی شمالی-جنوبی بود که نه تنها فدراسیون روسیه، بلکه همه کشور‌های اورآسیا و آسیای میانه می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند که با اولویت اتصال آستارا به رشت و توسعه آن تا بنادر از جمله بندرعباس و با سرمایه گذاری مشترک هر دو کشور به نتیجه خواهد رسید.

وی گفت:‌در حوزه کشاورزی در زمینه تجارت غلات و استفاده از فن آوری‌های جدید، گفتگو شد. همچنین در موضوعات حمل و نقلی نیز، بحث‌های مهمی صورت گرفت. درخصوص رسیدگی به امور بازرگانان، به ویژه تسهیل در رفت و آمد و رفع موانع گمرکی و روادید، و نیز کنترل‌های الکترونیکی باربری، پیگیری‌های خوبی صورت گرفت تا تجار در مرزهایمان دچار مشکل نشوند.

قالیباف ادامه داد: موضوع دیگر مورد بحث که در رأس همه مباحث قرار دارد، همکاری‌های پولی و بانکی بین دو کشور است که بتوانیم در تبادل بین روبل و ریال و همچنین مسائل ارتباطی بین دو بانک مرکزی، اقداماتی انجام دهیم. جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه طی یک سال گذشته رشد خوبی در گسترش روابط داشته اند؛ و اطمینان دارم در طول برنامه هفتم توسعه که سیاست ما، تقویت رابطه با همسایگان است، روابط بین دو کشور به چندین برابر افزایش پیدا خواهد کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.