کارشناس محترم
ما دقیقا همین الان داشتیم آماده میشدیم این کلوچه رو بپزیم برای عصری ولی چون مواد لازم رو اینجا نگفتین ، دست از کار کشیدیم و پشیمان شدیم . حالا مجبور شدیم تارت میوه ای بپزیم .
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۸ دی ۱۴۰۱
کلوچه خوبی بود ولی با طعم کرک و مو و پشم ملحفه .
ما بختیاری ها به این کلوچه میگیم کاکول یا نون شیر مال. البته ما آرد رو با شیر محلی و روغن بهاره گوسفند و کنجد و ماست و گلرنگ آماده می کنیم و رازیانه بهش نمی زنیم چون برای مردها خوب نیست و روی سیستم زادآوریشون تاثیر منفی داره. داخل این نون شیرمال می تونید از کشمش یا خرما استفاده کنید . ضمنا اگر نون رو خالی دوست دارید بخورید بهش شکر بزنید ولی اگر با کره و عسل طبیعی می خورید بهش شکر نزنید تا طبیعی باشه. نوش جانتون .
ما دقیقا همین الان داشتیم آماده میشدیم این کلوچه رو بپزیم برای عصری ولی چون مواد لازم رو اینجا نگفتین ، دست از کار کشیدیم و پشیمان شدیم . حالا مجبور شدیم تارت میوه ای بپزیم .
ما بختیاری ها به این کلوچه میگیم کاکول یا نون شیر مال. البته ما آرد رو با شیر محلی و روغن بهاره گوسفند و کنجد و ماست و گلرنگ آماده می کنیم و رازیانه بهش نمی زنیم چون برای مردها خوب نیست و روی سیستم زادآوریشون تاثیر منفی داره. داخل این نون شیرمال می تونید از کشمش یا خرما استفاده کنید . ضمنا اگر نون رو خالی دوست دارید بخورید بهش شکر بزنید ولی اگر با کره و عسل طبیعی می خورید بهش شکر نزنید تا طبیعی باشه. نوش جانتون .