سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دومین کشتی اقیانوس‌پیما از چین عازم ایران می‌شود

عضو هیئت مدیره گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: فردا دومین کشتی اقیانوس پیما که از چین عازم ایران شده در بندر چابهار پهلوگیری خواهد کرد.

محمد کاشانی گفت: یکی از شاخص‌های موفقیت هر کشور میزان ترانشیپ و ترانزیت در آن کشور است که متأسفانه در این شاخص‌های بین‌المللی ایران موفقیت چندانی ندارد این در حالی است که بیش از ۹۵ درصد کالا‌هایی که به بنادر ایران وارد می‌شوند یا از آن خارج می‌گردند مربوط به نیاز‌های جمهوری اسلامی ایران است و کمتر از ۵ درصد آن سهم ترانزیت به شمار می‌رود.

عضو هیئت مدیره گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به مشکلات زیرساختی که در بنادر کشور به خصوص در بندر چابهار وجود دارد، افزود:  هنوز در بندر نوشهر و انزلی که قدیمی‌ترین بنادر ایران و تأسیس شده قبل از انقلاب هستند راه آهن سراسری وجود ندارند.

وی تصریح کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به منظور سرعت بخشی به اجرای بهینه پروژه‌های طراحی شده در کریدور شمال - جنوب به تازگی یک سازمان مستقل برای مدیریت ترانزیت و کریدور‌ها ایجاد کرده تا زیر نظر مدیرعامل گروه کشتیرانی فعالیت‌های مرتبط با کریدور‌های شمال - جنوب و شرق - غرب را ساماندهی نماید که بر این اساس ارزیابی عملکرد دفاتر منطقه‌ای در شرق آسیا و سایر نقاط دنیا بر اساس میزان فعالیت در کریدور شمال - جنوب تعریف شده است.

کاشانی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری‌های لازم در قالب کریدور شمال - جنوب صورت گرفته و گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در راستای سرعت بخشی به اجرای این پروژه به تعداد شناورها، واگن‌ها و کانتینر‌های گروه اضافه کرده است.

وی به پهلوگیری اولین کشتی اقیانوس پیمای ۶۵۰۰ TEU در بندر چابهار اشاره کرد و گفت: فردا دومین کشتی اقیانوس پیمای گروه که از چین عازم ایران شده در بندر چابهار پهلوگیری خواهد کرد.

وی اظهار داشت: برای موفقیت کریدور شمال - جنوب همه دستگاه‌های دولتیِ دخیل باید حساسیت لازم را به کار ببندند و از این فرصت جهانی که در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است به خوبی بهره برداری کنند.

به گفته کاشانی صرفه‌جویی ۴۰۰ دلاری در هزینه‌های حمل‌و‌نقل کالا در کریدور شمال - جنوب کاملاً مشهود است و البته این مسیر کاملاً باید با حمایت همه دستگاه‌های دست اندرکار در این حوزه فعال بماند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.