سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید یازده ماده غذایی فراسودمند در دانشکده تغذیه کرمانشاه

رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تولید یازده ماده غذایی فراسودمند در این دانشکده خبر داد.

احسان صادقی رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نشست خبری امروز (۱۷ دی) با اشاره به فعالیت پنج ساله این دانشکده گفت : ما در این دانشکده به معنای واقعی به دنبال ایجاد یک دانشکده نسل چهارم بوده‌ایم. دانشکده‌ای که در کنار آموزش و پژوهش، به حوزه فناوری هم توجه داشته باشد.

وی با اشاره به پیگیری طرح‌های تاثیرگذار برای جامعه در این دانشکده، گفت: تلاش داریم تا حوزه علم و فناوری را به سطح جامعه بیاوریم و در همین راستا امسال سه طرح تاثیرگذار در جامعه را پیگیری کرده‌ایم که تاکنون منجر به تولید دو محصول فراسودمند شده است.

وی افزود: یکی از این محصولات آرد فراسودمند است که با ویتامین D غنی سازی شده و تولید اولیه و صنعتی آن هم انجام شده است.

صادقی گفت: این آرد فراسودمند امسال وارد بازار می‌شود و کرمانشاه به اولین استانی تبدیل خواهد شد که مردم می‌توانند کمبود ویتامین D خود را از طریق مصرف نان تامین کنند.

وی افزود: محصول فراسودمند دیگر ما رب گوجه فرنگی است که پیگیر مسیر تولید آن برای ورود به بازار هستیم.

رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری تولید محصول فراسودمندی دیگر ویژه بیماران دیابتی خبر داد و افزود: این محصول کم کالری بوده و مناسب وعده صبحانه بیماران دیابتی است و فعلا کار بر روی آن ادامه دارد و زمانی که به نتیجه برسد، اطلاع رسانی آن را انجام خواهیم داد.

به گفته صادقی از سال ۱۳۹۶ تاکنون یازده محصول فراسودمند در دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شده که برخی از آن‌ها نوشابه پروبیوتیک، کنسرو فراسودمند، سوسیس و کالباس و دوغ فراسودمند هستند.

این مسئول در تشریح وضعیت دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تحصیل ۱۳۰ دانشجو در آن خبر داد و افزود: این دانشکده ۱۳ استاد شامل یک استاد تمام، چهار دانشیار و هشت استادیار دارد.

وی با اشاره به کیفیت فعالیت‌های پژوهشی در این دانشکده گفت: سال ۲۰۲۲، ۱۴۵ طرح تحقیقاتی، ۷۸ مقاله بین المللی و ۳۸ مقاله Q۱ در این دانشکده تولید شده و رتبه اول را میان سایر دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از لحاظ تولید علم نسبت به تعداد اساتید کسب کرده‌ایم.

صادقی از پیگیری حضور اساتید حوزه تغذیه در سطح جامعه خبر داد و گفت: پیگیر هستیم جامعه هم از علم اساتید این دانشکده بهره‌مند شود و در همین راستا هم اکنون اساتید ما در دو کلینیک "مهدیه" و "شهید فتاحی" حضور داشته و مراجعان را با تعرفه دولتی ویزیت می‌کنند.

وی با اشاره به وجود شش رشته تحصیلی در این دانشکده گفت: هم اکنون رشته صنایع غذایی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، رشته علوم تغذیه در دو مقطع کارشناسی ارشد و PHD و رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی هم در دو مقطع کارشناسی ارشد و PHD در این دانشکده فعال است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.