سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده مرزبانی فراجا:

در چند ماه اخیر حدود سه هزار سلاح جنگی در کشور کشف شده است

سردار احمدعلی گودرزی گفت: در چند ماه گذشته، ۴۸۰ هزار انواع فشنگ جنگی و حدود ۳ هزار سلاح جنگی کشف کرده‌ایم که بی‌سابقه بود.

 سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا امروز در فرماندهی مرزبانی استان گیلان ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین (س) اظهار داشت: مرز‌های کشور امروز با جانفشانی سربازان، درجه‌داران و افسران آموزش‌دیده ایثارگر و فداکار مرزبانی از امنیت پایداری برخوردار بوده و این امنیت رو به رشد است.

او با اشاره به جنگ ترکیبی تمام عیار بیگانگان و نظام سلطه علیه امنیت کشور در طول چند ماهه گذشته بیان کرد: حجم کشفیات سلاح‌های جنگی در چند ماه اخیر در کشور بی‌سابقه بوده به‌طوری‌که در این مدت فقط ۴۸۰ هزار انواع فشنگ جنگی و حدود ۳ هزار سلاح جنگی کشف کرده‌ایم که نشان می‌دهد مرزبانی به وظایف ذاتی و انقلابی خود با تعهد کامل عمل کرده و با ایجاد ساز و کار‌های لازم در حال حفاظت و حراست از مرز‌های کشور است.

سردار گودرزی با بیان اینکه در تمامی مرز‌های کشور، دیپلماسی بسیار فعال، پویا و ارتباط موثری با همه همسایگان داریم تصریح کرد: متاسفانه در حوزه مواد مخدر صنعتی، ظرف یک یا دو ماه گذشته فقط ۱۴ تن انواع مواد مخدر صنعتی در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شده که نشان‌دهنده افزایش کشفیات مواد مخدر صنعتی است.

او با اشاره به هوشمندسازی سیستم‌ها و تجهیزات مرزبانی بیان کرد: در راستای حفظ منافع ملی کشور در دریای شمال و جنوب، هماهنگی‌ها با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اوج خود قرار دارد و در حال حفاظت و حراست از منافع ملی کشورمان هستیم.

سردار گودرزی با بیان اینکه شناور‌های پیشرفته و نیمه‌سنگینی برای نگهبانی و حفاظت تا عمق دریا در اختیار دریابانی استان‌های شمالی و جنوبی قرار دارد افزود: در حوزه نظم‌بخشی در عرصه دریا نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و با مبادی ذی‌ربط کشور برای تسهیل خدمات‌دهی به مردم هماهنگی کردیم و سامانه‌های الکترونیکی و اوپتیکی در مرز‌ها ایجاد شده است.

او خاطرنشان کرد: همه کسانی که برای اقدامات صیادی، تفریحی و اقتصادی قصد ورود به دریا را دارند امروز می‌توانند مدارک خود را به صورت الکترونیکی ارسال کنند و از مراجعه به دریابانی خودداری کنند.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به استفاده مرزبانی از دوربین‌های پیشرفته‌ای که با دستان توانای جوانان کشور ساخته شده است گفت: سامانه‌های بیومتریک نیز برای شناسایی اتباع خارجی که وارد کشورمان می‌شوند فعال بوده و اقدامات کنترلی لازم صورت می‌گیرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
علی
۰۸:۳۰ ۱۷ دی ۱۴۰۱
غزه نیاز داره ...
ناشناس
۰۱:۲۴ ۱۷ دی ۱۴۰۱
چرا ما باید خون جوانان مان را بدهیم.
قاچاقچی گردنش کلفت تر بشه؟!
بکشیداین پدرسوخته های ضدانقلاب رو...
این تروریست های اقتصادی رو...
زندان و جریمه و... فایده ای نداره!
توبه گرگ مرگ است و بس.
تمام.
ناشناس
۰۱:۱۹ ۱۷ دی ۱۴۰۱
هرکس که اسلحه قاچاق واردمیکنه، اولین گلوله وارداتی رو توی مغزخودش بزنید.
سلاح ها و کلیه اموال خودش و وابستگانش رو مصادره کنید.
اگر قاطعانه برخوردکنید، دشمنان خانه نشین می‌شوند.
مبارز _ شهید جهان آرا
۰۱:۱۸ ۱۷ دی ۱۴۰۱
تبدیل تهدیدها به فرصت ها ، با سلاح هایی که مجانی وارد کشور کردند ، به کشتن خودشون (یهود) می رویم.
ناشناس
۰۱:۱۶ ۱۷ دی ۱۴۰۱
خودرو باید از بورس کالا حذف بشه
ناشناس
۲۳:۲۰ ۱۶ دی ۱۴۰۱
افغانها که انقدر راحت وارد ایران میشن قاچاق که تو خود افغانستان انقدر راحت تردد نمیکنند واز این طرف هم خودشون میبرن از اردوگاه حالا بعد چند سال که همه جور ضربه زدن ازبیکار شدن مردم خودمون تا دامن زدن به تورم واجاره مسکن واونطرفم که غرب معلومه گفتن نداره از لوازم خانگی تا توپ وتانک ومشروب اینطرفم افغانها تنها تولیدشون مواد مخدر بعد این اقا کشفم کرده خسته نباشید
دکتر وحیده ن صالح میرحسنی روان ی
۲۲:۳۳ ۱۶ دی ۱۴۰۱
سلام.گرانی دهها برابری خودرو و دلالی دو شرکت انحصاری داخلی دارد من و مردم را روانی می کند.پول دوچرخه از پول پراید زمان احمدی نژار گرانتر شده است.بردن خودرو به بورس به بهانه کشف قیمت چه صیغه ای بود درست کردید مگر کالای سرمایه ای هست
ناشناس
۲۳:۱۸ ۱۶ دی ۱۴۰۱
دولت‌ مردمی با همدستی خودروسازان عمدا فروش خودرو رو وارد بورس کالا کردن تا فقط قشر مرفه بتونن خودروی کارخانه رو دوبرابر بخرند و دست اقشار متوسط و فقیر جامعه رو از خرید خودرو قطع کردید و این خودش یک نوع دلالی و عوام فریبیست
ناشناس
۰۱:۲۷ ۱۷ دی ۱۴۰۱
وقتی طرف چندین ماشین را انبار و احتکار کرده و قیمت خرید تا فروش را چند برابر تغییر داده است پس به یقین کالای سرمایه ای است . حال خدرو چه ربطی به سلاح داشت؟ شاید در هر خودرو چند سلاح جاسازی کرده اند
ناشناس
۲۰:۴۹ ۱۶ دی ۱۴۰۱
این نشون دهنده ضعف در کنترل مرزها و جلوگیری از قاچاق
ناشناس
۲۰:۴۶ ۱۶ دی ۱۴۰۱
باید مجازات اعدام برای حمل کننده گان سلاح غیر مجاز و قاچاق اعمال کرد.
ناشناس
۲۰:۳۵ ۱۶ دی ۱۴۰۱
چرا جلو قاچاق مواد مخدر را نمی‌گیرید
ناشناس
۱۸:۵۹ ۱۶ دی ۱۴۰۱
جالبه ،چطور نمی توانید جلو قاجاق تریلی تریلی سوخت را بگیرید؟!!
ناشناس
۱۸:۳۶ ۱۶ دی ۱۴۰۱
اینکه چقدر هم وارد شده و نتونستیم بگیریمشون هم موضوع قابل بحثیه
ناشناس
۱۸:۳۳ ۱۶ دی ۱۴۰۱
سلام ،

حدیث معصوم :
اگر دو مومن سه روز بی دلیل با هم قهر باشند ،
دیگر مسلمان نیستند ،
ناشناس
۰۱:۲۵ ۱۷ دی ۱۴۰۱
چه ربطی داشت؟!
صوفی
ناشناس
۱۸:۱۳ ۱۶ دی ۱۴۰۱
مملکت بسرعت داره به سمث افغانیزه و سوریه نیزه شدن میره و مردم باید فورا شهرا رو ترک کنن تا تلفات حداقل بشه
ناشناس
۱۷:۵۹ ۱۶ دی ۱۴۰۱
از اون سلاح جنگی بدتر اینه که دولت با همدستی خودروسازان عمدا فروش خودرو رو وارد بورس کرده تا فقط قشر مرفه بتونن خودروی کارخانه رو دوبرابر بخرند و دست اقشار متوسط و فقیر جامعه رو از خرید خودرو قطع کردن که دولت و خودروساز خودشان دلال هستند
Oy
۲۰:۰۵ ۱۶ دی ۱۴۰۱
نه عزیز مهم تر نیست وقتی پای جنگ داخلی با افراد به ظاهر مردم که مسلح هستند وسطه ماشین مهم نیست ماشین وقتی مهمه که امنیت باشه
ناشناس
۱۷:۳۳ ۱۶ دی ۱۴۰۱
تروریستهای داخلی را باید در تورهای امنیتی و هاله های امنیتی محصور و محدود و اعدام کرد
ناشناس
۱۶:۵۱ ۱۶ دی ۱۴۰۱
خدا حافظان امنیت رو حفظ کنه
ناشناس
۱۸:۳۵ ۱۶ دی ۱۴۰۱
بله
ناشناس
۱۶:۴۶ ۱۶ دی ۱۴۰۱
زمان جنگ گردانهای ما سیصد نفره بود و بجز بی سیم چی ها و حمل مجروحین که اسلحه نداشتند و تیربارچی و آرپی جی زن را هم که حذف کنیم حدود ۲۵۰ نفر سلاح سبک داشتند . اگر ده تا گردان میخواستیم عمل کنیم ۲۵۰۰ اسلحه لازم بود .
حالا شما ببینید این همه سلاح کشف شده برای چندتا گردان استفاده میشد ؟
تقریبا به اندازه یک لشکر سپاه
مرتضی
۰۰:۰۴ ۱۷ دی ۱۴۰۱
۱۲ تا گروهان میشه ۴ تا گردان یا یه تیپ
لشکر حدود ۱۶ هزار نفر جمعیت میشه
لطفاً اطلاعات غلط ندید
ناشناس
۰۱:۳۲ ۱۷ دی ۱۴۰۱
کجاشو دیدی ، این همان داستان کوه یخی است 2 سومش زیر آب است و از نظر پنهان است