بهروز قمرزاده گفت: دزفول به عنوان قطب سبزی و صیفی به صورت خارج از فصل و در زمستان در کشور مطرح بوده و سالانه حدود ۲۰هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیرکشت انواع محصولات سبزی و صیفی و محصولات جالیزی به صورت تابستانه و زمستانه میرود.
او می گوید: برداشت محصولات سبزی و صیفی دزفول آغاز شده و پیش بینی میشود از این سطح موردنظر، سالانه بیش از یک میلیون تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: باتوجه به کیفیت بالای محصولات کشاورزی تولید دزفول، محصولات از ارزش صادراتی بالایی برخوردار هستند به همین منظور باید زیرساختهای صادراتی برای تکمیل زنجیره تولید تا صادرات محصولات کشاورزی تامین شوند.
به گفته او یکی دیگر از شاخصهای محصولات تولید دزفول سلامت محصولات است، توصیههای فنی کارشناسان و مراکز تحقیقاتی همواره موردتوجه کشاورزان بوده است.
قمرزاده گفت: امسال، با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مجموعه جهاد کشاورزی سیر آزمایش و تجزیه سموم برخی محصولات کشاورزی برگی به ویژه کاهو انجام و منجر به اخذ گواهی سلامت شد.