سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز پذیرش بدون کنکور دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه از آغاز پذیرش بدون کنکور دانشجو برای ترم بهمن این دانشگاه خبر داد.

سلیمان شفیعی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه امروز (چهارم دی) در نشستی خبری، با اشاره به آغاز پذیرش دانشجو برای ترم بهمن در دانشگاه علمی کاربردی، گفت : ثبت نام مقطع کارشناسی ناپیوسته از امروز (یکشنبه) آغاز شده و تا ۱۴ دی ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ثبت نام برای مقطع کاردانی هم از هفتم تا ۱۷ دی خواهد بود، افزود: علاقمندان به تحصیل در این دانشگاه می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و یا دانشگاه علمی کاربردی، ثبت نام کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه از تعریف ۹۰ کدرشته برای پذیرش دانشجویان ترم بهمن خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۳ کدرشته مربوط به مقطع کاردانی و ۴۷ کدرشته هم مربوط به مقطع کارشناسی است.

این مسئول ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه را برای ترم بهمن ۵۷۵۶ نفر اعلام کرد.

وی مبلغ متوسط شهریه هر ترم دانشجوی این دانشگاه را حدود دو میلیون و ۳۰۰ تا دو میلیون ۷۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: دانشجویان می‌توانند در هر ترم حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تسهیلات کمک تحصیلی دریافت کنند.

شفیعی وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه را خوب توصیف کرد و گفت: در ماه‌های اخیر وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه طی بازه زمانی ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ را مورد بررسی قرار دادیم که نتایج حاکی از آن بود که درصد قابل قبولی از آن‌ها مشغول به کار شده اند.

بنا به اعلام این مسئول، تاکنون حدود ۶۰ هزار دانشجو از دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه فارغ التحصیل شده اند و در حال حاضر هم حدود ۲۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.  

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه در ادامه از پیگیری برای راه اندازی خانه خلاق صنایع دستی در دانشگاه علمی کاربردی استان خبر داد و گفت: مقدمات راه‌اندازی این مرکز به واسطه وجود رشته‌های فرهنگی و گردشگری و نیز مدرسین این حوزه در دانشگاه علمی کاربردی استان فراهم است.

به گفته این مسئول، در خانه خلاق صنایع دستی شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور این حوزه مستقر می‌شوند و می‌تواند زمینه اشتغال خوبی را فراهم کند.

وی از برنامه ریزی برای توسعه مراکز علمی کاربردی در استان خبرداد و گفت: در این رابطه با دو شرکت صنعتی رایزنی‌هایی را داشته ایم و توافقاتی نیز حاصل شده است.

شفیعی اضافه کرد: مقرر شده این دو شرکت صنعتی، مراکز علمی کاربردی جدید در حوزه کاری خود راه‌اندازی کنند و حتی تضمین به اشتغال هم کرده اند که درصدی از فارغ التحصیلان مرکز را جذب شرکت‌های خود کنند.

وی به تعطیلی مراکز دولتی علمی کاربردی از سال ۱۳۹۶ اشاره کرد و گفت: مرکز فرهنگ و هنر کرمانشاه یکی از این مراکز بود که آمار جذب دانشجوی بالایی داشت، اما به دلیل دولتی بودن منحل شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه ادامه داد: باتوجه به اینکه رشته‌هایی که در این مرکز وجود داشت، علاقمندان و مخاطبین زیادی داشت، تلاش کردیم تا با همکاری بخش خصوصی یک مرکز جایگزین را برای آن داشته باشیم که امکانپذیر نشد.

وی خاطرنشان کرد: راه اندازی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر غیردولتی نیاز به فضای آموزشی استاندارد، امکانات و تجهیزات و سرمایه گذاری قوی داشت که چنین بستری برای راه اندازی آن فراهم نشد، در نهایت تصمیم گرفته شد تا رشته‌های این مرکز را در تعدادی از مراکز علمی کاربردی دیگر استان احیاء کنیم.

شفیعی عکاسی، موسیقی، گرافیک و موسیقی را از جمله این رشته‌ها نام برد و افزود: باوجود اینکه توانستیم این رشته‌ها را در دیگر مراکز علمی کاربردی غیردولتی احیاء کنیم، اما انتظاری که از میزان جذب و ظرفیت این رشته‌ها داشتیم، اتفاق نیفتاد.

وی از احتمال احیاء مجدد مراکز علمی کاربردی دولتی خبرداد و گفت: طی ماه‌های گذشته نقل قول‌هایی مبنی بر احیاء مجدد این مراکز وجود داشته، اما تاکنون ابلاغی مکتوب از مرکز به استان ارسال نشده است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.