سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش سرانه و توزیع آرد ترمیمی در آذربایجان غربی

نایب رییس قرارگاه امنیت غذایی آذربایجان غربی گفت: با افزایش ۳۰۰ تنی سرانه و توزیع آرد ترمیمی در استان این مقدار به سه هزار و ۴۰۰ تُن رسیده است.

نایب رییس قرارگاه امنیت غذایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ماهانه سه هزار و ۱۰۰ تُن آرد در استان توزیع و مصرف می‌شد که با افزایش سرانه و توزیع آرد ترمیمی این مقدار به سه هزار و ۴۰۰ تُن رسیده است.

محمدعلی رحیمی افزود: این استان نسبت به سایر استان‌های کشور دارای سرانه مصرف آرد بالاتری است، چون نان غذای پایه در این منطقه محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه مصرف آرد در استان پیش‌تر براساس سرانه جمعیتی سال ۱۳۹۵ بوده است، اضافه کرد: این موضوع اصلاح شده و اکنون آرد در استان براساس سرانه مصرف سال ۱۴۰۰ توزیع می‌شود.

رحیمی ادامه داد: هم اکنون طبق نظر شورای آرد و نان آذربایجان غربی مقرر شده تا ۷۰ واحد نانوایی به صورت ۲ شیفت اقدام به پخت نان کنند تا صف‌های مقابل خبازی‌ها کم شده و بازار غیر رسمی فروش نان و مسیر‌های رانت در این بخش بسته شود.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ واحد نانوایی در ارومیه برای این اقدام (۲ شیفت) معرفی شده است، اظهار کرد: هر کدام از نانوایی‌ها که فاقد مشکل و تخلف باشند در این طرح بکار گرفته شده و سهمیه آرد بیشتری دریافت می‌کنند.

نایب رییس قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۹۸ درصد نانوایی‌های استان از نظر فیزیکی و زیرساختی وارد طرح هوشمند سازی عرضه نان شده، ولی وارد فاز‌های عملیاتی آن نشده‌اند چرا که در برخی روستا‌ها هنوز زیرساخت‌ها برای اجرای این طرح فراهم نیست.

وی تاکید کرد: سعی می‌شود تمامی مسیر‌ها و منفذ‌های تخلف در زمینه فروش خارج از شبکه آرد و نان مسدود شود و در واحد‌های نانوایی سنتی، صنعتی و آزاد پز این موضوع با نظارت مستمر پیگیری می‌شود.

به گفته رحیمی، میانگین سرانه نان در کشور هشت کیلوگرم و در آذربایجان غربی ۹ کیلو و ۱۶۰ گرم است که در این شرایط پیگیر افزایش سهمیه آرد برای استان هستیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.