انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ما پیاز را ابتدا تفت میدهیم بعد لوبیای کشاورزی را به آن اضافه می کنیم بقیه مطابق فیلم میباشد . البته با باقالا هم مطابق فیلم درست میکنند ولی لوبیای کشاورزی خوشمزه تر و بیشتر مرسوم میباشد . نوش جان تمام دوستداران .
یک آشپز هیچ وقت تخم مرغ رو مستقیم داخل ظرف اصلی نمی شکنه
وای باقلا که کشندس. خونریزی داخلی ایجاد می کنه
ناشناس
۱۳:۴۷ ۲۹ آذر ۱۴۰۱
وای دانشمند کی بودی تو .از کجا کشف کردی خخخخخخخخخخ