باقلا قاتق با دستپخت هموطنان شمال کشور + فیلم

باقلا قاتق از جمله غذاهای خوشمزه شمالی است که اهالی گیلان در پخت آن تبحر دارند. یک خورش خوشمزه و مقوی که با کمترین و ساده‌ترین مواد پخته می‌شود و بسیار مقوی و سیر کننده است. 

مواد اصلی این غذا از باقلا رشتی و به زبان گیلکی (پاچ باقلا، کلمه پاچ در گیلان به معنیِ کوتاه یا کوچک است)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً با برنج که به صورت کته تهیه شده (برنج بیجارکله)، سیر تازه کل باقالا، ماهی و اشپل ماهی خورده می‌شود.

 

باقلا قاتق غذای خوشمزه

باقلا قاتق

غذای خوشمزه و مقوی شمالی

باقلا قاتق غذای شمالی

 

{$sepehr_media_17009027_400_300}