سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کوهی:

نادیده گرفتن آثار فاخر قرآنی در دانشگاه‌ها زیبنده نیست

دبیر ستاد قرآن وعترت دانشگاه‌های فارس گفت: متاسفانه امروزه شاهد هستیم در پی برگزاری بسیاری از جشنواره‌های قرآنی نه تنها آثار برگزیدگان دیده نمی‌شود بلکه درانبار‌های دانشگاه‌ها در حال خاک خوردن است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی کوهی در نهمین نشست ماهانه رابطان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های استان با انتقاد از دیده نشدن آثار فرهنگی مباحث علوم قرآنی در دانشگاه‌های فارس گفت: جشنواره‌های مختلف قرآنی در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود، اما نه تنها آثار برگزیده این جشنواره‌ها برای عموم به نمایش گذاشته نمی‌شود بلکه در انبار‌ها هم خاک می‌خورد که این مسئله زیبنده آثار فاخر قرآنی نیست.

او گفت: در همین راستا برنامه داریم تا با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه‌های فارس در راستای نهادینه کردن مباحث علوم قرآنی در دانشگاه‌ها گام‌های مؤثری برداریم.

معاون سیاسی و فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های فارس، معرفی، خلق آثار قرآنی و به نمایش گذاشتن آن در جامعه را بخشی از موضوع جهاد تبیین در حوزه فرهنگ اعلام کرد و گفت: تعداد قابل توجهی از دانشجویان از موضوعات قرآنی استقبال می‌کنند که ضروری است برنامه‌هایی در همین راستا اجرا شود که متناسب با نیاز جامعه دانشگاهی هم باشد.

کوهی، برگزاری جشنواره سراسری قرآنی در دانشگاه‌های فارس را یکی از نیاز‌های امروز دانشگاه‌ها اعلام کرد و گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا کل دانشگاه‌های فارس بتوانند در یک اقدام متحدالشکل مهم‌ترین جشنواره علوم قرآنی را برای نخستین مرتبه در کشور برگزار کنند که اجرای این برنامه فرهنگی مستلزم تشکیل کمیته تخصصی متشکل از برگزیدگان جشنواره‌های مختلف قرآنی است تا بتوانیم برای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره از نظرات آنان استفاده کنیم.

او، توجه به طرح ملی حفظ قرآن در بین جامعه دانشگاهی که امروز از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده را یکی دیگر از مصوبات جلسه امروز اعلام کرد و گفت: طرح ملی حفظ در بین خانواده‌های دانشگاهی باید به یک اولویت تبدیل شود.

کوهی از مسئولان دفاتر قرآن وعترت در دانشگاه‌های فارس خواست موضوع پژوهش در مباحث قرآنی را برای دانشجویان اجرایی کنند تا اثرگذاری قرآن در سطح علمی به یک باور تبدیل شود.

دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان استان فارس با اشاره به جامعه آماری ۱۴۰ هزارنفری دانشجو در استان نیز گفت: این تعداد دانشجو می‌تواند مروجان مباحث علمی در موضوعات قرآنی شوند که هر ساله نیز به این تعداد افزوده می‌شود و مسئولان باید از این فرصت استفاده کنند.

او در پایان با اشاره به نهادینه شدن موضوعات قرآنی در فرهنگ دانشجویی گفت: امروزه نقش آموزه‌های قرآن کریم در هویت فرهنگی دانشجویان کم‌رنگ شده و باید برای ارتقا آن تلاش ویژه‌ای شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.