سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش سرانه آب تجدید پذیر در استان بوشهر

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر گفت: افزایش جمعیت از یک سو و کاهش بارندگی‌ها از سوی دیگر، موجب کاهش سرانه آب تجدید پذیر در استان بوشهر شده است.

علی محمدی دوشنبه ۲۱ آذر در آیین اختتامیه طرح گسترش سواد آبی سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: سیاست گذاری وزارت نیرو در راستای مدیریت منابع آب، از حوزه تامین مستمر به فرآیند تامین پایدار و مصرف بهینه به صورت توأمان تبدیل شده است و در حوزه مدیریت مصرف، مشارکت مردم مهم‌ترین اصل تضمین پایداری است.

او خاطرنشان کرد: افزایش جمعیت از یک سو و کاهش بارندگی‌ها از سوی دیگر، موجب کاهش سرانه آب تجدیدپذیر در استان بوشهر شده و این بدان معنی است که میزان آب در دسترس برای هر نفر کاهش چشمگیری داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر افزود: میانگین بارندگی استان بوشهر ۲۵۴ میلیمتر است، اما در ۵۶ درصد از دوره آماری بلند مدت، این میزان نیز تحقق نیافته و خشکسالی در استان بوشهر استمرار داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر عنوان کرد: این خشکسالی نه تنها استان بوشهر، بلکه استان‌های بالادست حوضه‌های آبریز‌مند و حله را نیز تحت تاثیر قرار داده است و این موضوع کاهش شدید آورد رودخانه‌ها و عدم تغذیه آب‌های زیرزمینی را به دنبال داشته است.

علی محمدی با تاکید بر ضرورت هم افزایی در صیانت از منابع آب گفت: پایداری زیستی در اقلیم کم آب استان بوشهر، نیازمند مشارکت و نقش آفرینی فعال همه اجزای جامعه است و دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور نقش بی بدیلی در این عرص ایفا خواهند کرد.

او با تقدیر از مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر و دیگر ارکان اجرای طرح داناب و گسترش سواد آبی خاطرنشان کرد: همکاری و دغدغه مندی اداره کل آموزش و پرورش و معلمان محترم استان بوشهر، موجب بروز نتایج مثبتی در خصوص افزایش آگاهی و حساسیت دانش آموزان استان بوشهر نسبت به صیانت از منابع آب شده است.

علی موحدی نیز در این آیین اظهار کرد: طرح داناب با هدف آگاهی بخشی به دانش آموزان انجام می‌شود اگر موفق شویم به فرزندان خود، این آگاهی را انتقال دهیم، آن‌ها خود به نحو صحیح آن را اشاعه خواهند داد.

او با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی افزود: چنان که در این بیانیه، تاکید بر اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت بوده است، در طرح داناب نیز این رویه ادامه خواهد داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: باید مفاهیم را به ساده‌ترین بیان و در دسترس‌ترین روش‌ها به دانش آموزان انتقال دهیم تا سطح آگاهی عمومی افزایش یابد.

موحدی تصریح کرد: در حالی که کم آبی و خشکسالی بخشی از اقلیم استان بوشهر است، حفظ هر لیتر آب دارای اهمیت زیادی است و باید روش‌های صحیح مصرف در بخش شرب و کشاورزی و صنعت به کار گرفته شود.

او اظهار کرد: اصلاح الگوی مصرف نه تنها در خصوص آب، بلکه در همه‌ی حامل‌های انرژی از جمله برق، گاز و سوخت نیز باید در اولویت قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ضمن تقدیر از شرکت آب منطقه‌ای بوشهر و ارکان اجرایی طرح داناب و گسترش سواد آبی گفت: آموزش پرورش نهادی برای همگان است و آمادگی فعالیت فراتر از الگو‌های کشوری در استان بوشهر را داریم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.