سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رنج یاقوت های سرخ از سردی بازار صادرات

انار خراسان جنوبی از نبود ساز و کار مناسبی برای بازاریابی در کشورهای مختلف و همچنین صادرات رنج می‌برد.

 امیرزاده، مدیر جهاد کشاورزی فردوس گفت: نبود ساز و کاری برای صادرات و کاهش قدرت خرید مردم باعث قیمت پایین انار شده است که در راستای حل بخشی از مشکلات، پرداخت تسهیلات به شرکت‌های تعاونی برای خرید توافقی انار است.

او با بیان اینکه انار این شهرستان اکنون زیر قیمت تمام شده به فروش می‌رسد، افزود: تحریم و بی کیفیتی در سال های گذشته باعث بی رغبتی برای خرید انارتوسط کشورهای دیگر شده ؛ و از طرفی نبود صادرات انار باعث شده این میوه اکنون در میدانهای داخلی به فروش می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی فردوس با اشاره به کیفیت بالای انار تولیدی شهرستان در امسال بیان کرد: نگهداری انار در سردخانه و همچنین حمل و نقل آن هزینه دارد؛ نسبت به سال گذشته وضعیت برداشت انار و کیفیت آن بسیار بهتر است.

او با بیان اینکه بازار انار شهرستان آشفته است که حتی دلالان نیز تمایلی برای ورود ندارند، اظهار کرد: اصول کشاورزی باید توسط کشاورزان برای تولید انار رعایت شود تا مشکل دانه سفیدی انار کاهش یابد.

مدیر جهاد کشاورزی فردوس ادامه داد: دفن و یا سوزاندن انارهای آلوده برای مبارزه با آفت کرم گلوگاه لازم است که کشاورزان باید به صورت دسته جمعی این کار را دنبال کنند تا این آفت فراگیر نشود.

ارسال انار خراسان جنوبی به ۴ استان 

منوچهر شایسته، مدیرامور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی نیز گفت: ۴۲۰۰ هکتار از باغات خراسان جنوبی زیر کشت انار است که از این سطح ۴۲ هزار تن انار تولید می‌شود.

او با اشاره به تولید انار در شهرستان‌های فردوس، سرایان و بشرویه، افزود: در شهرستان فردوس ۱۹۴۰ هکتار با تولید ۲۵ هزار تن در سال، در شهرستان سرایان ۸۴۰ هکتار با ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن در شهرستان بشرویه ۲۳۰ هکتار با تولید سالانه ۲۹۸۰ تن زیر کشت انار است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در مجموع ۹۶۰۰ خانوار با برداشت انار در ارتباط هستند، تصریح کرد: برداشت از نیمه اول مهرماه آغاز می شود و شامل ارقام شیشه کپ، شهسوار، شیرین یزدی، خزر و واندرفول است.

شایسته از صادرات این میوه به استان‌های خراسان رضوی، کرمان، سیستان و بلوچستان و یزد به میزان ۸۴۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در حوزه فرآوری محصولات انار اکنون پنج شرکت ثبت شده که از این تعداد سه شرکت فعال و دو شرکت غیرفعال است که در زمینه رب انار، کنسانتره انار و سس انار با ظرفیت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن بسته بندی فعالیت دارند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.