ابراهیم رحیمی زنگنه سرپرست فرمانداری کرمانشاه شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت : نان بهعنوان خوراک پایه و یکی از منابع اصلی الگوی تغذیه در ایران شناخته میشود و براین اساس کیفیت و وضعیت دسترسی به نان برای بسیاری از خانوادههای کرمانشاهی اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه کارگروه شورای آرد و نان شهرستان چندین جلسه در فرمانداری کرمانشاه برای موضوعات کیفیت و وضعیت توزیع نان تاکنون برگزار کرده است، افزود: برای افزایش کیفیت پخت نان در کرمانشاه در مرحله نخست بازرسی از نانوایی در حال انجام است تا نان با کیفیت بهتری در اختیار مردم قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه با اشاره به ملاحظه و بررسی موارد بهداشتی در این بازرسیها، تصریح کرد: افزایش کیفیت نان از طریق نظارت بر نحوه پخت در نانواییها در حوزه عملکرد بازرسان سازمانهای عضو شورای آرد و نان فرمانداری قرار دارد و بخش دیگر افزایش کیفیت نان وابسته به گندم تولیدی، آرد مصرفی و دستگاههای پخت نان است.
رحیمی زنگنه با اشاره به گلایه شهروندان کرمانشاهی از وضعیت دسترسی به نان در کرمانشاه، بیان کرد: در گذشته بازه زمانی فعالیت نانواییها در کلانشهر کرمانشاه محدود و تا ساعت ۱۸ بود که این رویه سبب افزایش صف نانواییها شده بود و این وضعیت برای مردم قابل قبول نبود.
وی با بیان اینکه طرح پخت نان شبانه در شهرستان کرمانشاه برای رفع این مشکل اجرا شد، گفت: نانواییهای منتخب در محلات کرمانشاه پس از ساعت ۱۸ تا ساعت ۲۴ در شش ماهه نخست و تا ساعت ۲۲ در شش ماهه دوم فعال هستند تا نان تازه در مدت زمان بیشتری در دسترسی مردم باشد.
رحیمی زنگنه با اشاره به چرخشی بودن اجرای این طرح در نانواییهای منتخب، اضافه کرد: از ابتدای اجرای این طرح ۲۰ نانوایی در شهرستان کرمانشاه در شیفت شب مشغول به فعالیت هستند که در بازه زمانی ۲ ماهه این نانواییها تغییر خواهند کرد و درصدد هستیم بخشی از نانواییهای این طرح ثابت و تعدادی دیگر چرخشی باشد.
سرپرست فرمانداری کرمانشاه برخی از معیارهای فعالیت ثابت نانواییها در طرح پخت نان شبانه را کیفیت نان، نبود تخلف در پرونده نانوایی و در مسیر تردد مردم واقع شدن نانوایی بیان کرد و افزود: فهرست نانواییها فعال در این طرح به اطلاع عموم مردم رسیده است و مردم کرمانشاه میتوانند پیشنهادات خود را برای اجرای بهتر این طرح به اطلاع فرماندار برسانند.
وی از نظارت بر نحوه فعالیت نانواییهای حاضر در طرح پخت نان شبانه خبر داد و گفت: با توجه به افزایش سهمیه نانواییهای فعال در این طرح بازرسیها توسط گروه بازرسان فرمانداری و براساس بررسی کارتخوان نانوایی انجام میشود .