محسن درفشان با اشاره به اینکه این میزان انشعاب شناسایی شده در حال تبدیل شدن به اشتراک مجاز و قانونی هستند، گفت: از ۱۲ هزار انشعاب شناسایی شده تاکنون ۸ هزار انشعاب تعیین تکلیف و با نصب کنتور تبدیل به انشعاب مجاز شده اند.
او ادامه داد: به منظور مدیریت شبکه توزیع آب استان، پیمایش لحظهای مشترکان با جدیت در حال انجام است و گروههای سیار شرکت آب و فاضلاب خوزستان در تمامی شهرها و روستاهای تحت پوشش با پیمایش لحظهای شبکه توزیع، با متخلفان و هرگونه انشعاب غیرمجاز آب بشدت برخورد میکنند.
معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آبفا خوزستان میگوید: استفاده از انشعابات غیرمجاز آب به صورت آشکار و پنهان یکی از پدیدههایی است که مشکلات متعددی را برای صنعت آب و فاضلاب کشور ایجاد کرده است.
آقای درفشان گفت: خسارات مستقیم و غیر مستقیم ناشی از اینگونه انشعابات باعث شده که طی سالهای اخیر شرکت آب و فاضلاب استان نگاه ویژهای به این موضوع داشته و برخورد با عاملین برقراری اینگونه انشعابات را با انسجام بیشتری مورد پیشگیری قرار دهد.
او با بیان اینکه انشعابهای غیرمجاز علاوه بر افزایش بی رویه مصرف آب سبب بروز خسارتهایی به شبکه توزیع و تأسیسات شرکت آبفای خوزستان شده است، ادامه داد: مصرف آب از انشعاب غیرمجاز به لحاظ قانونی و شرعی جایز نیست و این گونه انشعابها منجر به اخلال در خدمات رسانی منظم و تضیع حقوق سایر مشترکین، آلودگی در شبکه توزیع آب، کاهش عمر مفید شبکه توزیع آبرسانی و همچنین به دلیل برداشت بی رویه منجر به افت فشار آب در شبکه توزیع میشود.
معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آبفا خوزستان به افرادی که بصورت غیرمجاز از شبکه توزیع آب برداشت میکنند، پیشنهاد کرد: بهتر است دارندگان انشعابات غیرمجاز، قبل از کشف انشعاب غیرمجاز توسط تیمهای عملیاتی شرکت آبفا استان در تمامی شهرهای خوزستان، با مراجعه به امور مشترکین ادارات آبفا در شهرهای استان و تشکیل پرونده نسبت به قانونی نمودن انشعاب اقدام کنند تا مشمول هزینههای گزاف نشوند.
محسن درافشان گفت: سامانه ۱۲۲ مرکز امداد و حوادث شرکت آب و فاضلاب خوزستان در تمام ساعات شبانهروز در اختیار شهروندان بوده و بدون وقفه خواستههای تماس گیرندگان را دریافت و منعکس میکند.
او از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هر گونه استفاده غیر مجاز از آب با مرکز ارتباطات مردمی آبفا (سامانه ۱۲۲) تماس گرفته تا در این زمینه اقدام لازم صورت گیرد.