مهدی امیری بیان کرد: ایجاد زمینه اشتغال خانوادههای نیازمند تحت حمایت و غیر تحت حمایت با هدف راهاندازی کسب و کار، تولید محصولات باکیفیت (کسب جایگاه در بازار) و دستیابی به درآمد پایدار از رویکرهای این نهاد است.
وی بابیان اینکه صنایع دستی از جمله طرحهای اشتغال با سرمایه اندک و سودآوری بالا است افزود: طرحهای اشتغال صنایع دستی شامل فرش، گلیم، فیروزهکوبی، منبتکاری و تراش سنگهای قیمتی و سایر هنرها است.
بیشتر بخوانید
معاون اشتغال وخودکفایی کمیته امداد استان با اشاره به بسته حمایتی طرحهای صنایع دستی ادامه داد: متقاضیان پس از تأیید طرح توسط کارشناسان اشتغال برای دریافت تسهیلات به صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و بانکهای عامل (کارمزد ۴ درصد) معرفی میشوند.
امیری با اشاره به نظارت کارشناسان اشتغال بر روند اجرای طرح خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی دارندگان طرحهای اشتغال نیز از سوی راهبران اشتغال در نمایشگاهها عرضه و زمینه فروش آنها در بازارهای داخلی و خارجی فراهم میشود.
وی در ادامه با اشاره به بستههای تشویقی ویژه کارآفرینان، کارفرمایان و صاحبان بنگاههای بزرگ و کوچک اقتصادی که زمینه اشتغال مددجویان را فراهم میکنند گفت: پرداخت حق بیمه مددجویان به مدت ۲ سال و در مناطق محروم تا ۴ سال و یا دریافت تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان قرضالحسنه با بازپرداخت ۷ ساله که در مناطق محروم هر دو بسته تشویقی برای کارفرمایان در نظر گرفته شده است.