مهدی فتحی با اشاره به اینکه ۵۸ هکتار از سطح باغات استان به کشت زعفران اختصاص دارد اظهار داشت: از این میزان ۵۶ هکتار بارور و ۲ هکتار غیر بارور است.
مدیر روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی کردستان افزود: از میزان سطح کشت این محصول در یکسال ۲۰۰ کیلو گرم زعفران برداشت می شود.
او با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت مربوط به شهرستان دهگلان با ۹ هکتار است، اضافه کرد: شهرستان بیجار با ۶ هکتار زمین زیر کشت این محصول در رتبه دوم برداشت قرار دارد.
فتحی بیان کرد: متوسط برداشت در هکتار ۴ کیلو گرم است که بسته به شرایط و سن مزرعه متغییر خواهد بود.
گفتنی است: برداشت زعفران از سطح باغات استان از اواخر آبان آغاز و تا آذر ماه ادامه دارد.