علی خدارحمی گفت: از این سطح ۲۹۱ هزار و ۱۸۸ هزار تن ذرت برداشت شده است.
او از دوره آموزش سیلاژ ذرت علوفهای خبر داد و افزود: دامداران هر ساله نیاز علوفهای خود را از زمان برداشت محصول از طریق سیلاژ ذرت علوفهای تامین مینمایند، به همین منظور دوره آموزشی آماده سازی سیلوی ذرت علوفهای برای دامداران استان برگزار گردید.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با توجه به خشکسالیهای اخیر یکی از راههای نگهداری خوراک دام سیلاژ کردن آن است. در واقع سیلاژ تخمیر کنترل شده مواد رطوبت دار مثل علوفه ذرت، یونجه، جو، سورگوم و شبدر است که غذایی بی نظیر برای انواع دام به حساب میآید و زمان نگهداری این خوراکها با استفاده از تخمیر طولانیتر شده و همچنین مواد مفید انرژی زا به منظور تقویت دام را در خود دارد.
خدارحمی گفت: علوفههای سیلاژ شده را میتوان تا مدتهای طولانی استفاده کرد، و این انتظار را داشت که ارزش غذایی علوفه زیاد تغییر نکند.