رئیس کل دادگستری استان اظهار داشت: بروز اختلاف در جامعه اسلامی یکی از راههای نفوذ شیطان برای به زیر کشیدن کمالات و فضائل انسانی است و آنچه که میتواند این راه نفوذ را مسدود سازد تلاش برای رفع اختلاف و خصومت است.
وی افزود: باید در نظر داشت که وجود اختلاف صرفاً منجر به قطع ارتباط نمیشود بلکه میتواند سرآغاز بسیاری از عداوتها و نابسامانیها در اجتماع باشد.
بیشتر بخوانید
بهرامی تصریح کرد: زمانی که افراد با میل شخصی خود برای برقراری صلح و آشتی در میان مردم و اصلاح ذات البین داوطلب میشوند قدم در مسیری میگذارند که شاید با سختیها و مشتقات فراوانی همراه باشد، اما این عمل هم در نزد مردم و در پیشگاه خداوند متعال ارزش والایی دارد.
رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه میانجیگران و متولیان امر مقدس صلح و سازش از دیدگاه مردم مورد وثوق و به نوعی محرم محسوب میشوند خاطرنشان کرد: جایگاه سفیران صلح در نزد مردم آنقدر رفیع است که گاهی مراجعه کنندگان به این افراد، شخصیترین اسرار خود را با آنها در میان میگذارند.
وی افزود: باید مراقبت گردد تا درد و دلها و رازهای شهروندان جایی بازگو نگردد چراکه میتواند موجبات نا امیدی و سلب اعتماد مردم از مسئولان را سبب شود.
بهرامی تأکید کرد: خداوند حفظ آبروی مومنان و مصالح جامعه دینی را از ارکان اصلی اخلاق اسلامی قرار داده و لذا معتمدان مردم در شوراهای حل اختلاف باید به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند.
در این همایش کرم شیخ پور رئیس مرکز توسعه حل اختلاف استان نیز ضمن تجلیل از زحمات شبانه روزی اعضاء و دبیران شوراهای حل اختلاف رسالت شوراها را گره گشایی از کار مردم و نهادینه ساختن فرهنگ صلح و آشتی در جامعه عنوان کرد.
وی گفت: صلح و آشتی یکی از ارکان قوام جامعه و موجب همبستگی خانوادهها و اقوام مختلف مردم است.
گفتنی است در پایان همایش از تلاشها و فعالیتهای خیرخواهانه اعضا و دبیران شوراهای حل اختلاف استان تجلیل شد.