سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بی‌اعتمادی و بیکاری عوامل مهم بازگشت فرد بهبودیافته به چرخه اعتیاد

معاون پیشگیری اداره‌کل بهزیستی اصفهان گفت: مرکزجامع درمان و توانمندسازی افراد بهبودیافته به‌منظور آماده سازی فرد بهبودیافته برای ورود به اجتماع دایر شده است.

علی‌اکبر ابراهیمی گفت: اعتیاد به مواد مخدر یک اختلال مزمن، عودکننده و پیچیده است که در این آسیب فرد معتاد باوجود پیامد‌های منفـی فاجعه‌آمیز به اعتیاد خود ادامه می‌دهد.

او افزود: در این میان اگر معتادی تصمیم قاطع به ترک گرفت و جوانب امر هم اثبات کرد که او به‌طور کامل پاک‌شده است باید خانواده و اجتماع با آغوش گرم و به‌دوراز زدن برچسب منفی و بی‌اعتمادی پذیرای او باشند. بی‌اعتمادی جامعه و بیکاری عوامل مهم بازگشت فرد بهبودیافته به چرخه اعتیاد و آلودگی دوباره به سوءمصرف مواد مخدر است.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی اصفهان بیان کرد:درعین‌حال صیانت از بهبودیافتگان و ایجاد اشتغال پایدار برای آن‌ها یکی از اقدامات مؤثری است که باید با کمک دستگاه‌های مختلف در راستای جلوگیری از بازگشت این افراد به چرخه اعتیاد صورت گیرد.

او با یادآوری اینکه در معاونت پیشگیری بهزیستی استان چهار حوزه شامل پیشگیری اولیه از اعتیاد، درمان و باز توانی اعتیاد، کاهش آسیب و همکاری‌های بین‌بخشی دنبال می‌شود، گفت: یک مرکز جامع درمان و توانمندسازی افراد بهبودیافته وجود دارد که به‌منظور آماده سازی فرد بهبودیافته برای ورود به اجتماع دایر شده است.

معاون پیشگیری اداره‌کل بهزیستی اصفهان گفت: در این مرکز به‌طورجدی از ظرفیت خانواده‌های این افراد برای درمان اعتیاد کمک گرفته می‌شود به‌طوری‌که اگر بهبودیافته، خانواده دارد او را با خانواده‌اش پیوند دهند و یا اگر درگذشته شغلی داشته و به خاطر اعتیاد اخراج شده یا خودش کار را رها کرده است دوباره به شغل قبلی بازگردد.

ابراهیمی یکی از فعالیت‌های دفتر پیشگیری از اعتیاد بهزیستی را کاهش آسیب عنوان کرد و گفت:در این حوزه کاهش مصرف و عوارض مواد مخدر، افزایش انگیزه درمان اعتیاد در قالب دفاتر مراکز گذری، سرپناه شبانه، گروه‌های سیار و موبایل سنتز فعال است.

او بیان کرد: یکی دیگر از حوزه‌های فعالیت دفاتر کاهش آسیب اعتیاد گروه‌های سیار است که در استان اصفهان در قالب ۱۲ تیم در شهرستان‌های شهرضا، مبارکه، اصفهان زرین‌شهر، گلپایگان دولت‌آباد و کاشان فعال است.

ابراهیمی یادآور شد: هم‌اکنون ۸۷ مرکز اقامتی درمان اعتیاد در استان وجود دارد که ظرفیت اسمی هر مرکز به‌طور متوسط ۴۰ نفر است و نزدیک به ۳ هزار و ۶۰۰ نفر در کمپ‌ها هستند که از این تعداد حدود ۷۰ نفر زنان هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.