هاشمی در کارگروه رصد و پایش گندم و آرد گفت : نظارت و بازرسیهای تخصصی باید به افزایش کیفیت نان منجر شود.
وی با تاکید بر اینکه ساعات پخت نان و فعالیت هر نانوایی باید طبق نیاز مردم آن منطقه تعیین و اطلاع رسانی شود گفت : خبازیها بدون هماهنگی و خارج از برنامه تعیین شده قبلی، حق تعطیلی ندارند و در این حوزه در صورت بروز تخلف برخورد شود.
محمدرضا صادقی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان هم در این نشست با اشاره به اینکه نصب تمامی دستگاههای هوشمند در نانواییهای استان بصورت کامل انجام شده است، گفت: با اجرای این طرح، رصد و پایش توزیع آرد در استان بصورت آنلاین انجام میشود.