سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صدور احکام کارگزینی مشمولان رتبه‌بندی معلمان تا ۲۰ آبان

معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش دستورالعمل تشکیل کارگروه‌های اجرایی و تخصصی هیأت‌های ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان را ابلاغ کرد.

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در راستای اجرای هرچه سریع‌تر و دقیق‎تر قانون نظام رتبه‌بندی و با استناد به تبصره ذیل ماده ۲۰ آیین نامه اجرای قانون مذکور، دستورالعمل تشکیل کارگروه‎های اجرایی و تخصصی هیأت‎های ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان را به ادارات کل آموزش و پرورش استان‎ها ابلاغ کرد.

بر این اساس؛ هیأت‎ های ممیزه استان، شهرستان، منطقه و ناحیه مطابق مفاد قانون، آیین‌نامه اجرایی مربوط و موارد ذکرشده در این دستورالعمل باید در اسرع وقت نسبت به تشکیل کارگروه ‎ها و اجرای دقیق رتبه‌بندی و صدور احکام کارگزینی مشمولان حداکثر تا ۲۰ آبان سال جاری اقدام کنند.

در بخش‎هایی از این دستورالعمل آمده است:

مرجع و مسئولیت اصلی بررسی، تعیین امتیاز نهایی و تعیین رتبه مشمولان و حسن اجرای مقررات مربوط با هیأت‌های ممیزه موضوع ماده ۷ قانون نظام رتبه بندی معلمان است که باید با استفاده از ظرفیت حداکثری کارگروه ‎های اجرایی و تخصصی انجام شود.

هیأت ممیزه مرکزی، استان، شهرستان، منطقه و ناحیه موظف است پس از بررسی موارد، مفاد فرم‎ های مربوط، امتیازات مکتسبه و رتبه هر یک از مشمولان را در قالب صورت‌جلسه‌ای که از سامانه رتبه بندی گرفته می‌شود، تنظیم، تأیید و امضاء کند. اصل این صورت‌جلسه در پرونده پرسنلی فرد بایگانی و تصویر آن در سامانه رتبه‌بندی بارگذاری می‌شود.

به‌منظور تسریع در اجرای رتبه‌بندی، هر هیأت‎ ممیزه در سطوح مختلف حداقل چهار کارگروه اجرایی (اصلی) شامل «آموزش متوسطه»، «آموزش ابتدایی»، «فرهنگی- پرورشی» و «تربیت‌بدنی و سلامت» با مسئولیت مستقیم معاونت‎ های مربوط تشکیل می‎شود.

به‌منظور ارتقای کیفیت و حکمفرما کردن نگرش تخصصی در ارزیابی‌ها، کارگروه آموزش متوسطه با استفاده از ظرفیت گروه ‎های آموزشی نسبت به تشکیل کارگروه ‎های تخصصی هیأت ممیزه اقدام می‌کند.

کارگروه‎ های تخصصی متناسب با عناوین شغلی و درسی هر دوره و با تصویب هیأت ممیزه تعیین می‌شوند. تعداد اعضای کارگروه فرعی ۵ نفر است و میانگین امتیاز ثبت شده توسط هر یک از آن‎ ها به عنوان امتیاز فرد مشمول قانون تعیین و به هیأت‎ های ممیزه پیشنهاد می‌شود.

با توجه به تعداد معلمان دوره ابتدایی، هیأت‎ های ممیزه شهرستان/ ناحیه/ منطقه می‎ توانند ذیل کارگروه اجرایی (اصلی) آموزش ابتدایی نیز به تناسب تعداد معلمان، کارگروه ‎های تخصصی (فرعی) تشکیل دهند. تعداد و اعضای این کارگروه‎ ها نیز به تصویب هیأت ممیزه مربوط می‎ رسد.

در تشکیل کارگروه ‎های تخصصی و فرعی تا حد امکان از ظرفیت استادان دانشگاه فرهنگیان، معلمان و مدیران مدارس باتجربه و خوشنام و اعضای گروه ‎های آموزشی و کارشناسان خبره استفاده شود.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
چوپان دروغگو! امروز ۲۰ آبان هستش و دریغ از حتی یک حکم زده شده
دروغگو دشمن خداست.
معلم خسته از دروغ
۱۴:۱۳ ۲۰ آبان ۱۴۰۱
من عاشق رهبر و انقلابم.و واقعا رتبه بندی کاری کرده که تو این چند سال حال آدم از کلمه ی رتبه بندی بخاطر دروغ های مکرر مسئولین به معلمان بد میشه....این روزه
ناشناس
۲۰:۰۳ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
ای کاش قبل از آنکه دیر شود و انگیزه وتوان واعتماد معلمین ازبین رفت بعد چندین سال وبعد مصوب قانون حدود دوسال سرکار گذاشتن معلمین ووعده ووعید بیخود دادن اینکار انجام می گرفت اما حیف نوشدارو بعد مرگ سهراب آنهم نیمه ریخته ونا کامل فکر نمی کنید برای داشتن صداقت و عدالت و انصاف ضروری می نماید ؟!؟!؟!؟!؟!؟!!