سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۲۲.۳ درصدی مصرف بنزین در استان اصفهان

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: مصرف روزانه بنزین در استان اصفهان در ۶ ماه نخست امسال به ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲.۳ درصد افزایش یافته است.

عبدالله گیتی‌منش امروز در جمع خبرنگاران در محل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: در سطح کشور نیز میزان مصرف بنزین در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش یافت و به نظر می‌آید که رفع محدودیت‌های کرونایی و افزایش سفر‌ها یکی از دلایل این موضوع است.

او درباره تغییر رنگ بنزین در اصفهان توضیح داد: با اجرای طرح‌های توسعه در پالایشگاه اصفهان عرضه بنزین یورو ۵ از حدود یک ماه پیش در استان آغاز شده که رنگ شاخص آن بنفش است و بدلیل اینکه رنگ شاخص بنزین یورو ۴ سبز بود ممکن است در برخی از مخازن جایگاه ها، ترکیب این نوع بنزین باعث ایجاد تغییر رنگ شده باشد، اما از نظر کیفی مشکل ندارد.

گیتی‌منش درباره قیمت بنزین نیز گفت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، مجری سیاست‌های دولت است و در زمینه قیمت، سیاست‌گذاری نمی‌کند، اما تا جایی که اطلاع داریم و بر اساس صحبت‌های مقامات عالی کشور، امسال قرار نیست تغییری در نرخ بنزین ایجاد شود.

او اظهار داشت: مصرف گازوییل (به غیر از نیروگاه ها) نیز در استان اصفهان در نیمه نخست امسال به هفت میلیون لیتر در روز رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸.۵ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مصرف گازوییل در سطح کشور در این مدت پنج درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافت.

گیتی‌منش با بیان اینکه با وجود گازرسانی در سطح استان هنوز برخی از مناطق به ویژه در غرب و شهرستان‌های فریدن و چادگان، حدود هشت هزار خانوار از نفت سفید استفاده می‌کنند، اضافه کرد: در نیمه نخست امسال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر نفت سفید در استان توزیع شد که نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش ۲۳ درصدی داشته است.

او درباره مصرف نفت کوره (مازوت) خاطرنشان کرد: در ۶ ماه نخست امسال ۹ میلیون لیتر نفت کوره در استان اصفهان توزیع شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد کاهش یافت.

گیتی‌منش با بیان اینکه با گسترش گازرسانی در سطح کشور، استفاده از مازوت سال به سال کاهش می‌یابد، تصریح کرد: عمده مصرف آن در نیمه دوم سال و در کارخانه‌های سیمان و برخی نیروگاه هاست که این موضوع در اصفهان به‌دلیل نزدیکی نیروگاه‌ها به شهر در اولویت قرار ندارد.

او اضافه کرد: در کشور و استان اصفهان تا جای ممکن تلاش می‌شود که از سوخت مازوت استفاده نشود مگر در موارد خاص که گریزی از آن نباشد و پارسال به این شرایط در کشور رسیدیم.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان اظهار داشت: روزانه حدود ۱۱ میلیون لیتر مازوت در پالایشگاه اصفهان تولید و بخش عمده آن برای صادرات به جنوب کشور منتقل و بخشی از آن نیز در یک انبار نفت در حاشیه اصفهان نگهداری می‌شود.

گیتی‌منش، میانگین مصرف روزانه گاز مایع در استان اصفهان در ۶ ماه نخست امسال را ۲۹۴ تُن با کاهش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال اعلام کرد و گفت: مصرف روزانه سوخت سی ان جی نیز در استان در نیمه نخست امسال به یک میلیون و ۷۰۰ هزار متر مکعب رسید و رشد ۷.۳ درصدی یافت.

او خاطرنشان کرد: روزانه ۱۰۳ هزار لیتر سوخت هواپیما (اِتیکه) نیز در فرودگاه اصفهان در نیمه نخست امسال مصرف شد که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش ۲.۲ درصدی نشان می‌دهد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان افزود: در مجموع روزانه حدود ۲۷ میلیون لیتر انواع سوخت از انبار شهید منتظری اصفهان توسط این شرکت توزیع می‌شود که بخش عمده آن در داخل استان و بخشی نیز بنا به موارد ضروری یا اعلام نیاز در سایر استان هاست.

گیتی‌منش با اشاره به اینکه وظیفه این شرکت در نیمه دوم سال سنگین‌تر می‌شود، ادامه داد: ما باید سوخت نیروگاه‌ها را به موقع تامین کنیم بطوریکه برای ۲ نیروگاه سوخت نفت کوره و برای سه نیروگاه سوخت گازوییل ذخیره می‌شود تا در صورت نیاز و ضرورت از آن‌ها استفاده شود.

اصفهان بزرگترین ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی کشور را دارد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان تاکید کرد: استان اصفهان بزرگترین ناوگان حمل و نقل فرآورده‌های نفتی کشور را با ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه نفت‌کش دارد که هشت فرآورده نفتی توسط آن‌ها در سطح اصفهان و سایر استان‌ها توزیع می‌شود.

او با اشاره به ۳۵۴ جایگاه عرضه سوخت بنزین و نفت گاز با چهار هزار نازل و ۱۶۴ جایگاه سی ان جی با ۷۰۰ نازل در استان اصفهان، افزود: ۹۸ درصد جایگاه‌های سوخت سی ان جی در استان استانداردسازی شده است.

گیتی‌منش درباره اظهار نگرانی برخی از مردم درباره کیفیت و کمیت سوخت در جایگاه ها، گفت: در زمینه کیفیت، هر هفته جایگاه‌های سوخت استان توسط پیمانکاران و در زمینه کمیت بطور میانگین هر ۴۵ روز تلمبه‌های جایگاه‌ها توسط واحد‌های فنی و مهندسی کنترل می‌شود.

او با اشاره به نظارت اداره کل استاندارد بر این موضوع و تایید ۹۸ درصد از نازل‌ها در سال گذشته توسط این اداره کل، خاطرنشان کرد: درباره سایر نازل‌ها نیز اقدامات لازم را بمنظور رفع مشکلات آن‌ها پیگیری می‌کنیم.

گیتی‌منش  درباره توزیع بنزین، گفت: به‌دلیل افزایش مصرف بنزین و نگرانی بابت احتمال رسیدن به حالت ناترازی تولید و مصرف این سوخت، طرحی در برخی استان‌ها برای کاهش پنج درصدی مصرف بنزین اجرا شد که یکی از راهکار‌های آن رسیدن حداکثر برداشت بنزین از کارت شخصی در هر روز به ۳۰ لیتر بود.

او با بیان اینکه ما از اکنون برای تامین بنزین شب عید نوروز دغدغه داریم، اضافه کرد: در حال آماده سازی طرحی در این زمینه هستیم که در صورت تایید، در برخی از شهر‌های کوچک استان اجرا می‌شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان به موضوع قاچاق سوخت نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال حدود ۴۰۰ هزار لیتر قاچاق چهار نوع سوخت در استان کشف کردیم که نسبت به مدت مشابه پارسال ۸۰ درصد افزایش یافت.

گیتی‌منش بیشترین سوخت قاچاق مکشوفه را گازوییل به میزان ۳۲۰ هزار لیتر دانست و گفت: بیشتر موارد قاچاق بنزین و سوء استفاده در واحد‌های صنعتی بوده است بطوریکه در یک مورد با تبانی یکی از جایگاه‌های سوخت با یک واحد تولیدی حلال سازی، این واحد تولیدی به جای تامین بنزین از طریق بورس، آن را با قیمت کمتر از جایگاه سوخت دریافت می‌کرد.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان دارای ۱۲ ناحیه در سطح استان است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۱۱ ۱۱ آبان ۱۴۰۱
حداقل عکس از اصفهان میذاشتی نه یه شهر دیگه با پلاک 86