سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمریکا: منافع مشترکی با عربستان داریم

وزیر امور خارجه آمریکا گفت: ما در حال بررسی عواقب تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت بر روابط آمریکا و عربستان هستیم.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا گفت: از تصمیم "اوپک پلاس" برای کاهش تولید نفت ناامید شدیم و موضع رئیس جمهور بایدن درباره این تصمیم واضح است و ما در حال بررسی آن هستیم.

این مقام آمریکایی ادامه داد: سعودی‌ها می‌دانستند کاهش تولید نفت باعث افزایش درآمد‌های روسیه و کاهش تأثیر تحریم‌ها می‌شود. ما در حال بررسی عواقب تصمیم (اوپک پلاس برای) کاهش تولید نفت بر روابط آمریکا و عربستان هستیم. سعودی‌ها برای کاهش تولید نفت مبنای بازاری ارائه ندادند و اکنون زمان کاهش نفت در بازار نیست.

بلینکن تصریح کرد: ما منافع مشترک متعددی با عربستان داریم و سیاست‌های ما باید این مسئله را بازتاب دهد.

گفتنی است پس از آنکه عربستان سعودی به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت در اوپک پلاس با کاهش عرضه نفت خام به بازار موافقت کرد، مقامات آمریکایی به شدت از تصمیم ریاض انتقاد کردند. هم اینک کشورهای غربی به دلیل تحریم حوزه انرژی روسیه با افزایش بهای سوخت و تورم بالا دست به گریبان هستند و تصمیم اوپک پلاس برای کاهش عرضه می تواند باعث ایجاد رکود اقتصادی در این کشورها شود. 

در سندی متعلق به کاخ سفید که روز سه شنبه منتشر شد آمده است، گامی که ائتلاف نفتی برداشته است؛ می‌تواند موجب بحران‌های اساسی برای واشنگتن شود در نتیجه چنین اقدامی را می‌توان اقدام خصمانه خواند.

هم زمان کریس مورفی، سناتور دموکرات در آمریکا در گفتگو با سی.ان.بی.سی گفت آمریکا نیاز دارد تا عربستان سعودی گام‌هایی بردارد که در کوتاه مدت سود و منفعتی برای این کشور در حوزه نفت به دنبال دارد، اما به غرب اجازه می‌دهد در رویارویی با روسیه زنده بماند.

پیش از این کشور‌های عضو اوپک پلاس موافقت کردند تا تولید نفت را از ماه نوامبر به میزان ۲ میلیون بشکه در روز کاهش دهند و سطوح مورد توافق برای ماه آگوست را به عنوان پایگاه مرجع در نظر بگیرند.

این اقدام، نشان دهنده تمایل کشور‌های تولیدکننده نفت برای جلوگیری از کاهش اخیر قیمت‌های جهانی است.

کاهش تولید نفت نشان می‌دهد لابی‌های جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که در ماه‌های اخیر در تلاش برای مذاکره با کشور‌های خلیج فارس در راستای افزایش تولید نفت بوده، تاثیری نداشته است.

برچسب ها: عربستان ، آمریکا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
محمودزاده
۱۲:۱۰ ۲۴ مهر ۱۴۰۱
اینک شما آمریکاییها با طناب پوسیده جهل عرب در یمن خود را خفه کردید و در برابر انصار الله یمن یعنی همان کسانی که یک قواره لباس و یک شمشیر بیشتر ندارد هشت سال است که درمانده شدید حوثی های یمن یادگار امپراتوری ساسانیان و این نشان دهنده آن است که شما آمریکاییها با فرهنگ ایران باستان در تضاد
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
عربستان نماد یک کشور متمدن اسلامی
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
مرگ برآمریکا
ایرانی
۱۹:۳۵ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
سلام.احتمالا ، دولت عربستان بدون اجازه آمریکا هیچ حرکتی نمی کند پس کاهش استخراج یا عرضه نفت عربستان با هماهنگی خود دولت آمریکا صورت گرفته است.
احتمالا ، دولت آمریکا و دولت عربستان می خواهند که از موقعیت پیش آمده یعنی اضطرار و نیاز اروپا به نفت و گاز ، امتیاز جدیدی از خود اروپا جهت منافع دولت آمریکا به دست آورد به عبارتی دولت آمریکا می خواهد از آب گل آلود ماهی بگیرد.
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم.
ناشناس
۱۸:۴۰ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
توپست فطرتی ومظلوم کشی البته
ناشناس
۱۸:۰۸ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
آمریکا نوکر عربستان و اسرائیله
ناشناس
۱۷:۰۶ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
یکی از سناتورهای آمریکایی گفت ما نمی توانیم فروش تجهیزات نظامی به سعود را به عنوان مجازات متوقف کنیم. یکی که این فروش تعداد زیادی از آمریکایی ها را استخدام می کند، و دوم اینکه اگر ما با ایران وارد جنگ شویم، عربستان سعودی تمام تجهیزات تکمیلی مورد نیاز ما را خواهد داشت.
ناشناس
۱۵:۳۵ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
دوران تصمیم گیری شیطان بزرگ برای دیگر کشورها تمام شده است.انشالله کشورهای اسلامی به خودشان بیایند ودست این شیاطین را از منابع مردم کشورهای اسلامی کوتاه کنند.به خدا قسم اگر کشورهای اسلامی با هم متحد شوند اروپاییها و آمریکاییهای وحشی باید بیایند جلوی ما به خاک بیافتند و تحت امر کشورهای اسلامی شوند ولی با نقشه انگلیسی کارشان تفرقه بینداز و حکومت کن هست.
ناشناس
۱۶:۴۲ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
شیطان اونم از نوع بزرگش تا قیامت فرصت گرفته پس به فکر نابودیش نباش
یا علی
۲۰:۱۹ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
۱۶:۴۲ نه تاقیامت فرصت نگرفته
Hhh
۰۷:۱۰ ۲۳ مهر ۱۴۰۱
فعلا که اکثر کشور های اسلامی(عربی) با امریکا اروپا خوبن
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
دو تا دولت بچه کش
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
منافع مشترک؟؟؟؟!!!!
نفت میگیرید اسلحه میدید
ناشناس
۱۴:۱۴ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
روابط که ندارید بر عربستان سلطه دارید دعوای زرگری هم راه نندازید
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
جناب آقای بلینکن درست فرمودند.
منافغ مشترک هست
پالون ما میاوریم و سواری دادن از آل سعود!
این هم همکاری تنگا تنگ!!!
ناشناس
۰۹:۴۸ ۲۲ مهر ۱۴۰۱
مزدوران آمریکا و کشورهای اروپایی به همراه عربستان سعودی، امارات، القاعده و داعش در یمن چه غلطی می کنند؟