سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۱۹ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی استان قزوین

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در نیمه نخست امسال ۱۹ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری صنعتی و روستایی این استان تولید شده است.

سید محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت:پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری در مجموع حدود ۳۶ هزارتن گوشت قرمز در این واحد‌ها تولید شود.

میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز توسط ۴ میلیون و ۲۳۸ هزار واحد دامی تولید شده است.

وی با بیان اینکه شهرستان‌های بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده اند.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستان‌ها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند.

وی ادامه داد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین بالغ بر ۱۴ هزار تن برآورد می‌شود و این موضوع نشان می‌دهد این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیاز‌های کشور را نیز تامین می‌کند.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: استان قزوین در تولید گوشت قرمز وضعیت مطلوبی دارد و با رتبه ۱۱ در سطح کشور جزو استان‌های پیشرو در این زمینه محسوب می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.