آقای محمدی در جلسه راهبری آمایش سرزمین استان چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس طرح آمایش در برخی نقاط کمتربرخوردار نیاز است طرحها و صنایعی ایجاد شود که این مناطق شناسایی و برای تصمیمگیری به وزارت فرستاده شد.
وی افزود: در چهارمحال و بختیاری ۹۴ طرح صنعتی دارای پیشرفت بالای ۶۰ درصد و با اشتغال بالای ۵۰ نفر در اولویت است که به سازمان مطالعات و بهرهوری اعلام شده تا با برطرف کردن موانع زمینه اشتغال سریع ایجاد شود.
محمدی خاطرنشان کرد: صنعتی شدن یک منطقه به تقاضای بخش خصوصی برای ایجاد صنعت بستگی دارد و اگر ظرفیتهایی در منطقه وجود داشته باشد قطعا اقبال سرمایهگذاران به آن منطقه خواهد بود.
مشاور صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور افزود: زیرساختهای درست، سرمایهگذاران کل کشور و حتی خارج از کشور را جذب منطقه میکند که در این خصوص پرداخت تسهیلات، ایجاد زیرساختهای درست و حل مشکلات و اختلافات در دستور کار صمت و شهرکهای صنعتی است.
در این نشست مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرحهای نیمهتمام استان تصویب شده، اما هنوز لیست طرحها جز به جز به استان اعلام نشده است.
سجاد رستمی گفت: در طرح آمایش سرزمین ظرفیتها و پتانسیلهای ۴۵۰ شهرستان کشور بررسی شده و بر اساس آن کشور از لحاظ وضعیت صنعت به چهار ناحیه محروم تا بیشبرخوردار تقسیمبندی میشود.
مدیرکل صمت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برخی نواحی به لحاظ صنعتی توسعه لازم را نداشته که قرار است با کمک سازمانهای توسعهای و سرمایهگذاری، در این مناطق سرمایهگذاری شود.
رستمی اظهار داشت: تلاش شده محدودیتها رفع شود تا محرومیتهای زیرساختی به حداقل برسد و با ارائه تسهیلات طرحهای نیمهتمام هرچه زودتر به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: ۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرحهای نیمهتمام استان تصویب شده، اما هنوز لیست طرحها جز به جز به استان اعلام نشده است.
بیشتر بخوانید
گروه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای جمع آوری اطلاعات براساس آمایش سرزمین چهارمحال و بختیاری در این حوزه به شهرکرد آمده بودند تا بتوانند گزارشی از اولویتهای سرمایه گذاری در این استان به همراه سایر استانها را ارائه دهند.