تاکستانهای شاهرود شامل ارقام زودرس مانند خلیلی و یاقوتی، ارقام میان رس مانند عسکری، لعل، صاحبی و شاهانی و دیررس مانند سرخ فخری، سفید فخری و ریش بابا است.
هم اکنون فصل برداشت ارقام میان رس از تاکستان هاست.
ابراهیم باقری معاون فنی جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سطح زیر کشت انگور در این شهرستان چهار هزار و ۸۵۰ هکتار است که ۳ هزار و ۷۰۰ هکتار بارور و مابقی غیر بارور است.
به گفته باقری میانگین برداشت از هر هکتار باغ انگور ۲۵ تن است.
باقری افزود: ۷۰ درصد باغهای انگور شاهرود دارای رقم سرخ فخری معروف به انگور شاهرودی هستند که رقمی دیر رس است.
۶۰ درصد انگور تولیدی در شاهرود به صورت تازه خوری مصرف میشود.
سالانه ۱۰ درصد انگور کشور در شاهرود میشود.
برداشت انگور تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.