سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

حاشیه نشینی مشکل اصلی سیستان و بلوچستان است

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مشکل اصلی این استان حاشیه نشینی و بیشترین آسیب‌های اجتماعی زاهدان از این ناحیه است .

رحمدل بامری   در نشست نمایندگان منتخب حوزه بانوان سیستان و بلوچستان با حضور معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اظهارداشت: حل این معضل حاشیه نشینی  نیاز به نسخه فوق تخصصی دارد و با وجود تمامی تلاش‌های جمهوری اسلامی بازهم باید نگاه ویژه‌ای به این منطقه صورت گیرد.

وی گفت:این استان ظرفیت های بی نظیری دارد که مقام عظمای ولایت لقب تنگه احد و گنج پنهان را به آن داده اند و بانوان یکی از گنج های پنهان این استان هستند.

وی با اشاره به عمر یکساله دولت و نگاه ویژه به سیستان و بلوچستان گفت: تلاش های زیادی در این مدت صورت گرفته و ۱۲۷ مصوبه در سفر ریاست جمهوری به استان تصویب شد که با مصوبات و اعتبارات تخصیص یافته خدمات خوبی ارائه شده است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در این مدت ۱۵۵ کیلومتر بزرگراه، ۲۸۰ کیلومتر جاده روستایی، انتقال آب دریای عمان توسط بخش خصوصی و با حمایت دولت به استان، حفر چاه های ژرف، ۷۰ زمین چمن مصنوعی و افزایش کلاس های درس در استان انجام شده است.

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان بر ۶ مولفه دولت شامل جوانگرایی، مرز زمینی و دریایی و سواحل مکران، معادن، گردشگری و صنایع تبدیلی، کشاورزی و محصولات گرمسیری و سردسیری و شهدا تاکید دارد.

بامری ادامه داد: در بحث توانمندسازی و ایجاد اشتغال بانوان مانند صنایع دستی، سوزن دوزی و غیره باید اعتبار ویژه ای برای استان در نظر گرفته شود.

وی گفت: در زمینه کاهش سوخت نیز متاسفانه این استان به دلیل نداشتن سی ان جی و فاصله های بسیار زیاد بین شهرها و حمل و نقل عمومی دچار مشکل است که درخواست داریم نسبت به ایجاد جایگاه های سوخت با اختیارات سیستان و بلوچستان تدابیری اندیشیده شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به بحث آموزش نیز اشاره کرد و افزود: ۵۰ درصد مراکز آموزشی استان با معلم خرید خدمت و سرباز معلم اداره می شوند که در اینصورت با وجود زحمات این افراد اما پیشرفت چندانی در زمینه آموزش ایجاد نخواهد شد و در موضوع دانشگاه فرهنگیان نیز باید سهم سیستان و بلوچستان به شکل خاصی دیده شود.

وی اظهارداشت: این استان در حوزه نهضت ملی مسکن، سلامت و واکسن، راهداری، کسب اعتبارات و غیره تاکنون توانسته موفق عمل کند.

  در این نشست زهرا ابراهیمی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری و لیلا سایگانی سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گزارشی از مسائل و مشکلات و فعالیتهای بانوان استان ارائه کردند.

همچنین تعدادی از نمابندگان بانوان سیستان و بلوچستان به بیان مطالبات و دغدغه های بانوان استان پرداختند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.