حسین محبی دوشنبه هفتم شهریورماه در نشست هیات رئیسه با مجمع بسیج اساتید استان کرمان با بیان این مطلب به نام گذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین اشاره کرد و گفت: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته رتبه ششم را در بین دانشگاههای صنعتی و رتبه پانزدهم در بین دانشگاههای کشور داراست و با داشتن اعضای هیات علمی جوان و نخبه آماده ارتقا همکاریها با مجمع بسیج اساتید استان کرمان است.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش بر لزوم همکاریهای صنعت و دانشگاه در بستر بسیج تاکید و از آنچه اجرای سلیقهای طرحهای پژوهشی در صنایع خواند انتقاد کرد.
دکتر محبی افزود: صنایع استان کرمان طرحهای بزرگ پژوهشی را به دانشگاههای استان واگذار نمیکنند در حالیکه ظرفیت و توان اجرای طرحهای پژوهشی بزرگ مقیاس در دانشگاههای استان کرمان فراهم است.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته از مدیران صنایع و معادن و شرکتهای استان کرمان خواست به اعضای هیات علمی استان اعتماد کنند و تاجای ممکن نیازهایشان را از طریق استان برآورده نمایند. وی تاکید کرد: هیات علمی استان با تفکر و منش بسیجی با تلاش شبانه روزی، جهادی و صادقانه مشغول کار و در خدمت کشور هستند.
رئیس مجمع بسیج اساتید استان کرمان نیز در سخنانی با بیان اینکه در سالهای اخیر بر شناسایی خلاها و آسیبها در ساختارهای مختلف اداری و غیردولتی استان تمرکز کرده ایم افزود: تلاش میکنیم با شناسایی آسیبها و نیازها به حل مشکلات استان کمک کنیم.
سعید کاظمی اظهار داشت: وقتی اسم بسیج میآید در وهله اول نگاه به سمت دفاع مقدس میرود، اما بسیج پس از پایان جنگ تحمیلی در زمیتههای مختلف ورود و نقش آفرینی کرد که میتوان از مشارکت بسیج در واکسیناسیون کرونا در قالب طرح جامع شهید سلیمانی و کنترل بیماری کرونا نام برد.
وی موفقیتها را حاصل ساختار بسیج دانست و بر استفاده از ظرفیت بسیج در راه اندیشه ورزی و ارائه راهکارهای مناسب تاکید کرد.
کاظمی استفاده از صاحبان اندیشه از جمله اساتید و نظرسنجی را در شناسایی راهکارها برای حل مشکلات موثر خواند و گفت: بهره مندی از ظرفیت بسیج اساتید برای حل مشکلات استان و کشور ضروری است.
وی با انتقاد از شکل نگرفتن حلقههای اتصال بین مراکز آموزش عالی بر فعال شدن جدیتر کارگروههای مجمع بسیج استان و ارتباط با دانشگاهها تاکید کرد.
کاظمی: علوم انسانی، سلامت، بهداشت، صنعت و کشاورزی را از عمدهترین محورهایینام برد که باید از ظرفیتهای بسیج در حل چالشهای آنها بهرهمند شد. رئیس مجمع بسیج اساتید استان کرمان پیشنهاد راه اندازی دفاتر تسهیلگزی جهت رونق اقتصاد دانش بنیان را ارائه کرد و گفت: هماهنگیهای پیوند دانشگاهها و مراکز صنعتی در بستر دانش بنیان در دفاتر تسهیلگری میتواند رخ دهد.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و اشتغال، توسعه اقتصاد دانش بنیان را در تحقق شعار سال و اتصال حوزههای دانش و اقتصاد در سطح استانی و بالاتر ضروری دانست.