سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی ۱۵ هزار تن افزایش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: با برنامه ریز‌های صورت گرفته در دولت سیزدهم تولید گوشت مرغ در استان ۱۵ هزار تن افزایش یافت.

آقای زمان زاد قویدل  گفت: افزایش ظرفیت جوجه ریزی به دلیل صدور مجوز توسعه و احداث واحد‌های مرغداری جدید در استان  آذربایجان شرقی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم با هدف تامین پروتئین مورد نیاز جامعه انسانی انجام یافته است.

وی با بیان اینکه از اول شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا اول شهریور ماه امسال ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری گوشتی انجام شده است، گفت: این افزایش ۱۵ درصدی جوجه ریزی منجر به اشتغال ۱۰۰ نفر شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: با افزایش ظرفیت جوجه‌ریزی تولید گوشت سفید مرغ ۱۵ هزار تن به میزان تولید استان افزوده شده است.

ظرفیت جوجه ریزی مرغداری‌های استان ۳.۵ میلیون قطعه در ماه و تولید مرغ در حدود ۱۰۰ هزار تن در سال است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.