هاشم علایی گفت: به استناد تبصره ۲ بند ۱ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد سازی کشور، سازمان ملی استاندارد ایران، تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور و هماهنگ کننده میان دستگاههای اجرایی کشور در حوزه تجارت و محصولات "حلال" میباشد.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: به موجب مصوبه مجلس شورای اسلامی، تعیین، تدوین، به روز رسانی و نشر استانداردهای ملی، از جمله استانداردهای حلال جزو ماموریتهای سازمان ملی استاندارد ایران میباشد و در مورد ذبح و صید حلال، رعایت ماده ۶ قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید مصوب ۱۴ اسفندماه سال ۱۳۸۷ الزامی است.
علایی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد ایران تنها متولی اعطاء پروانه کاربرد نشان حلال در کشور است، گفت: واحدهای تولیدی استان میتوانند برای دریافت نشان حلال به اداره کل استاندارد استان مراجعه کنند.
او میگوید: هرگونه استفاده غیر مجاز از نشان حلال توسط واحدهای تولیدی پیگرد قانونی مربوط را در پی خواهد داشت.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: این اداره کل آمادگی همکاری لازم با واحدهای تولیدی متقاضی استاندارد حلال را دارد.
شایان ذکر است نشان حلال علامتی است که به منظور تائید حلیت و طهارت محصولات استاندارد و بر اساس استاندارد ملی به شماره ۱۲۰۰۰ با عنوان" استاندارد غذای حلال " اعطا میشود و در زمینههای مواد غذایی، مواد آرایشی وبهداشتی، دارو و پوشاک کابرد دارد.