انصاری بااشاره به اینکه بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت در ۴۳ رشته و ۶ گروه تخصصی برگزار میشود، گفت: تعداد رشتههای مسابقات ملی مهارت در مقایسه با دوره قبل ۳۰ درصد رشد دارد.
او افزود: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور به عنوان نماینده ایران در سازمان جهانی مهارت (WSI) متولی برگزاری مسابقات ملی مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان ادامه داد: بر این اساس رشتههای فناوری خودروهای ریلی، پذیرش هتل، خدمات رستورانداری، آرایشگری مردانه، هنر بازیهای سه بعدی رایانهای، نانوایی نانهای حجیم، ساخت و ساز خشک و گچ کاری و نگهداری و تعمیر هواپیما برای نخستین بار در مسابقات ملی مهارت برگزار میشوند.
انصاری گفت: مرحله شهرستانی مسابقات ملی مهارت در ابتدا به صورت آزمون کتبی و بطور همزمان در کشور برگزار میشود و پس از آن در هر استان از میان قبول شدگان مرحله کتبی با برگزاری آزمون عملی نسبت به انتخاب نفرات برتر و معرفی به مرحله استانی اقدام میشود.
او با بیان اینکه این دوره از مسابقات با همکاری و مشارکت نهادهای آموزشی، شرکای بخش دولتی و خصوصی برگزار میشود، افزود: جوانان ماهر شامل کارآموزان و آموزش دیدگان مراکز آموزش فنی و حرفهای، هنرجویان آموزش و پرورش در رشتههای کار و دانش، فنی و حرفهای و نظری، دانشجویان آموزشکدههای فنی و حرفهای و آموزش عالی و کارگران واحدهای صنعتی و صنفی میتوانند در این دوره از مسابقات ملی مهارت شرکت کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان سطح مهارتهای جهانی و شناسایی کمبودها در آموزشهای فنی وحرفهای و برنامهریزی برای رفع آنها، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفهای، شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه به صنایع و بنگاههای اقتصادی، فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان جوانان کشور، کشف استعدادهای حرفهای جوانان و ایجاد فرصت مناسب برای شکوفایی مهارتها و ایجاد انگیزش در جوانان برای کسب مهارت را از جمله هدفهای برگزاری مسابقات ملی و بین المللی مهارت عنوان کرد.