سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حیدری:

تعداد زیادی از روستا‌های چهارمحال و بختیاری فاقد منبع آب پایدار برای شرب هستند

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در حال حاضر ۵۳ روستا در شهرستان لردگان، ۴۳ روستا در شهرستان خانمیرزا، تعدادی روستا در بخش فلارد و بازفت، فاقد آب پایدار هستند، گفت: این روستا‌ها با کوچکترین بارندگی یا حادثه دچار مشکل می‌شوند.

آقای حیدری ۱۸ مردادماه در دیدار با اتابک جعفری مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه سیلاب تاکنون خسارات بسیاری در حوزه‌های مختلف به چهارمحال و بختیاری وارد کرده است، اظهار کرد: برآورد‌های اولیه نشان می‌دهد که سیلاب بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان خسارت به استان وارد کرده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به گل‌آلود شدن چشمه آب کوهرنگ، توضیح داد: آب شرب هفت شهر استان از این چشمه تامین می‌شود، باید هر چه سریعتر منبع جایگزین برای آب شرب مردم جایگزین شود.


بیشتر بخوانید


وی ادامه داد: متاسفانه به‌علت بارش‌های سیل‌آسا تعدادی از چاه‌های آب، چشمه‌ها، قنوات و رودخانه‌های تامین آب چهارمحال و بختیاری با ورود گل و لای دچار مشکل شدند و آب شرب تعدادی از شهر‌ها و روستا‌ها دچار مشکل شد.

حیدری با بیان اینکه در حال حاضر ۵۳ روستا در شهرستان لردگان، ۴۳ روستا در شهرستان خانمیرزا، تعدادی روستا در بخش فلارد و بازفت، فاقد آب پایدار هستند، توضیح داد: این روستا‌ها با کوچکترین بارندگی یا حادثه دچار مشکل می‌شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در سفر ریاست جمهوری به استان مقرر شد ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه برای تامین آب پایدار در شهر‌ها و روستا‌های استان اختصاص پیدا کند، در صورت تامین اعتبار می‌توان اقدامات خوبی انجام داد.

وی با اشاره به اینکه برای احداث دو تصفیه‌خانه در چهارمحال و بختیاری نیازمند اعتبار هستیم، بیان کرد: روستا‌ها و شهر‌های اطراف زاینده‌رود در صورت گل‌آلود شدن آب دچار مشکل می‌شوند، برای حل مشکل آب شرب در شهرستان سامان، شهر سودجان و بخش داران نیازمند تصفیه خانه هستیم.

حیدری ادامه داد: برای لایروبی رودخانه‌ها و مسیل‌ها نیازمند بیل مکانیکی هستیم، اگر رودخانه‌ها و مسیل‌ها لایروبی نشود، با اولین بارش گل و لای وارد رودخانه می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه وضعیت شبکه فاضلاب در استان مطلوب نیست، تصریح کرد: برای جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه باید هر چه سریعتر شبکه فاضلاب در استان تکمیل شود.

وی در پایان عنوان کرد: باید برای تامین آب شرب پایدار و سالم در این مناطق تلاش کنیم، قرارگاه امام حسن (ع) به بحث آبرسانی در روستا‌ها ورود پیدا کرده و عملیات آبرسانی در حال انجام است.

در ادامه اتابک جعفری در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری، با تاکید بر اینکه برای وضعیت چشمه کوهرنگ باید یک فکر جدی کرد، اظهار کرد: امروز تیم‌های عملیاتی برای بررسی وضعیت چشمه کوهرنگ به این استان سفر کرده‌اند.

وی تاکید کرد: چشمه آب کوهرنگ آهکی است، بنابراین نمی‌تواند منبع آب مطمئنی برای شرب باشد.

جعفری با تاکید بر اینکه برای حل مشکل آب شرب در هفت شهر چهارمحال و بختیاری که آب آن‌ها از طریق چشمه کوهرنگ تامین می‌شود، نیازمند حفر چاه هستیم، گفت: باید مجوزات حفر چاه سریعا اخذ شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور عنوان کرد: باید پروژه آبرسانی بن به بروجن هرچه سریعتر برای تامین آب شرب پایدار در چهارمحال و بختیاری اجرا شود.

برچسب ها: آب شرب ، چشمه کوهرنگ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.