سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۲۷ هزار تُن زرد آلو از باغات آذربایجان غربی برداشت می‌شود

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۹۰۰ هکتار از باغ‌های استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

جعفر وحدت روز سه‌شنبه اظهار کرد: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغ‌های آذربایجان‌غربی است.

وحدت با بیان اینکه بخش اعظمی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، ماکو، خوی، سلماس و شاهین دژ تولید می‌شود، ادامه داد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استان‌های کشور و کشورهای همسایه صادر می‌شود.

زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک محصول و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.