آقای اسدی گفت:فوت شوندگان از استان اصفهان و استانهای جنوبی کشور بودند اما به لحاظ مهار این بیماری نگرانی وجود ندارد.
وی افزود: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام بوده که عامل آن ویروسی است و اگر هموطنان الزامات بهداشتی را رعایت کنند جای هیچ نگرانی وجود ندارد و قابل کنترل و مهار است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس اقدامات ستاد ملی تب کریمه کنگو در سطح کشور امسال سه برابر شده به طوری که این فعالیتها و اقدامات در حوزه فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و ترویج نمود بیشتری داشته و تاثیرگذاری لازم را گذاشته است.
آقای اسدی تاکید کرد: هموطنان در ایام محرم و غیر محرم از خریدن گوشت و دام از کنار جادهها خودداری کنند چون به لحاظ بهداشتی مورد تایید نیست.
وی خاطرنشان کرد: هر گوشتی که دارای مهر و آرم سازمان دامپزشکی باشد عاری از هر نوع بیماری بوده و کاملاً مورد تایید است.
وی یادآور شد: در ایام محرم احسان دهندگان برای تهیه دام و گوشت نذورات به مراکز معتبر دامپزشکی و شهرداریها مراجعه کنند.
وی همچنین توصیه کرد: فرد ذابح به طور حتم دستکش در دست داشته باشد تا مخاط بدن دام با مخاط بدن ذابح، چشم، دهان و بینی وی، تماس نداشته باشد تا موجب انتقال بیماری تب کریمه کنگو نشود.
آقای اسدی همچنین یادآور شد: حمل گوشت نیز با دستکش انجام شود و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد گوشت به مدت ۲۴ ساعت نگهداری شود تا ویروس انتقال دهنده بیماری از بین برود.