حجتالاسلام سید محمدنبی موسویفرد در خطبههای این هفته نماز جمعه اهواز در مصلای مهدیه این شهر، گفت: با توجه به هشدارهایی که درباره بارندگی در خوزستان داده شده، مسئولان باید خود را برای این شرایط آماده کنند و اگر سیلابی از بالادست وارد سدها میشود آن را مدیریت کنند.
او ادامه داد: آسیب سیل بسیار کمتر از خشکسالی است و با توجه به مشکلاتی که از بابت خشکسالی در کشور داریم، این بارندگیها و آبی که از سیل میآید یک فرصتی است که خداوند در تابستان برای ما فراهم کرده و باید از آن به خوبی بهره ببریم.
نماینده، ولی فقیه در خوزستان همچنین امر به معروف و نهی از منکر را ۲ فریضه الهی دانست که در صورت تمکن یافتن، پس از نماز و زکات، برعهده امت اسلامی قرار داده شده است.
حجتالاسلام سید محمدنبی موسویفرد با اشاره به نامگذاری هفته اول ماه محرم به عنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر، گفت: در جامعه اسلامی هیچکس نباید بیتفاوت باشد و از خود سلب مسئولیت کند.
امام جمعه اهواز میگوید: در مقابل منکر همچون بیحجابی یا فروش نان بیکیفیت لازم است که اعتراض کنیم و واکنش مناسب نشان دهیم.
او با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در نشست اخیر امامان جمعه با ایشان، گفت: بیش از ۲۰۰ سال است که غرب مساله زن و جدا شدن از قیود دینی و اخلاقی و سکولاریسم را مطرح کرده است.
حجت الاسلام موسویفرد ادامه داد: دلیل اینکه غرب مساله حجاب و حجاب برتر را اینگونه مورد تاخت و تاز قرار میدهد این است که زن باشرف ایرانی در ۴۳ سال گذشته با همین چادر خود توانسته در میدانهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... موفقیتهای بسیاری را کسب کند.
امام جمعه اهواز گفت: زن باشرف ایرانی، با استعداد خود مهمترین ضربهها را به ادعاهای افراد منحرف و دروغهای تمدن غرب وارد کرده و همین مساله علت ناراحتی آنها از زن ایرانی است؛ البته این یک مورد است و آنها هر چه در جامعه دینی به عنوان منکر است را ترویج میکنند.
او با تاکید بر رعایت مراتب نهی از منکر در جامعه، گفت: باید ۲ فریضه بزرگ امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه محقق کنیم.
حجتالاسلام سید محمدنبی موسویفرد در ادامه فرارسیدن ایام سوگواری ماه محرم را یادآور شد و گفت: متولیان تکایا و هیاتها و محبان امام حسین (ع) در این ماه که با خاطره عاشورا همراه است، برای برگزاری پرشورتر این مراسم، سه تکلیف برعهده دارند.
امام جمعه اهواز افزایش عشق و محبت نسبت به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) در وجود مسلمانها و غیرمسلمانها، کسب معرفت عمیقتر نسبت به اصل حادثه عاشورا، به گونهای که رابطه عاطفی با آن برقرار کنند و اینکه نسبت به اصل دین، ایمان و معرفت بیشتری پیدا کنند، را سه تکلیف مورد اشاره بیان کرد.