هاشم داداش پور روز شنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست قدیم و جدید مجتمع آموزش عالی گناباد گفت: در انتخاب و معرفی رشته های دانشگاهی باید با برنامه ریزی اصولی و کارشناسی به مزیت ها و ظرفیتهای خاص و حتی متمایز منطقه ای در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی عنایتی خاص داشت.
او گفت: در شرایط افزایش دانشگاهها و مجتمع آموزش عالی در نقاط مختلف کشور ، باید از گسترش رشته های خاص دانشگاهی متناسب با ظرفیت ها و مزیت های منطقه ای به عنوان یک جاذبه برای پذیرش دانشجو استفاده کرد چون این مساله در جذب بهتر دانشجویان هم تاثیر دارد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به ظرفیت های خاص اقتصادی گناباد ایجاد رشته های مهندسی معدن، صنایع غذایی و علوم دامی و کشاورزی و هنر در مجتمع آموزش عالی این شهرستان ضروری است.