سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولویت های جهاددانشگاهی برای توسعه خراسان جنوبی

سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: تمام ابزارها برای تحقق «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» در جهاد دانشگاهی وجود دارد و می توانیم عملکرد موثر و درخشانی داشته باشیم.

سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در دیدار با فرماندار بیرجند به فعالیت این نهاد در سه حوزه پژوهش، فرهنگ و آموزش اشاره کرد و گفت: زمینه فعالیت‌های جهاددانشگاهی بر اساس ظرفیت ها، چالش‌ها و استعداد‌های هر منطقه تببین می‌شود و اولین اولویت ما در استان پرداختن به مساله گیاهان دارویی به ویژه محصولات استراتژیک عناب، زرشک و زعفران است.

او گفت: در حوزه گیاهان دارویی با راه اندازی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی از سال ۹۵ تاکنون توانستیم بیش از ۱۷ ثبت اختراع در حوزه فرآورده‌های عناب و زرشک داشته باشیم.

ابراهیمی به ثبت اختراع شکلات عناب، اشاره کرد و گفت: در حال حاضر موضوع تجاری سازی این محصول در دست اقدام است که حمایت دستگاه‌های اجرایی استان را می‌طلبد.

سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: پژوهشگاه رویان، ابن سینا و پژوهشگاه معتمد پشتوانه فعالیت‌های پزشکی جهاددانشگاهی در خراسان جنوبی است که تاکنون توانسته ایم با حمایت مسئولان و خیران قاینات آزمایشگاه تشخیص طبی را در قائنات راه اندازی نماییم و آمادگی خود را جهت ورود به حوزه درمان ناباروری و سرطان پستان نیز اعلام می‌کنیم.

او گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی با فعالیت دبیرخانه علمی آسیب‌های اجتماعی در استان موفق شدیم موافقت اصولی مرکز خدمات تخصصی روانشناسی «به روان» را دریافت کنیم.

ابراهیمی گفت: اولویت‌های کاری ما در زمینه آسیب‌های اجتماعی بانوان هستند، با تمرکز بر گروه بانوان خانه دار و با موضوع توسعه نشاط اجتماعی و تقویت مهارت‌های فرزند پروری.

او  زمینه فعالیت سوم حوزه پژوهشی را مطالعات شهری و روستایی عنوان کرد و گفت: هم اکنون فاز دوم طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان در حال اتمام است.

سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، فرهنگسرای ابن حسام، سازمان انتشارات جهاددانشگاهی، سازمان دانشجویان، مرکز گردشگری علمی و فرهنگی، مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، و دبیرخانه گام دوم انقلاب از مراکز فعال حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی است.

او در خصوص نقش ایسپا در رفع نیاز‌های سازمان و نهاد‌های تصمیم‌گیر گفت: در واقع نظرسنجی که کار تخصصی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران است این کارکرد را دارد که افکار عمومی را در خصوص مسائل مختلف برای نهاد‌های مربوطه منعکس کند و اطلاعات لازم را برای تصمیم‌گیری در اختیار آن‌ها قرار دهد.

ابراهیمی به انجام طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان اشاره کرد و گفت: این طرح به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان توسط جهاددانشگاهی اجرا شد که حدود ۱۲۰۰ نفر در این طرح ثبت نام کرده و ۹۰۰ نفر واجد شرایط، ارزیابی و استعداد سنجی شدند و سپس به آن‌ها آموزش‌های عمومی و تخصصی هر رشته ارائه شد.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از ۵۰ پیشران شناسایی شدند نتیجه آن ۱۱ شبکه در ۱۱ رشته فعال تشکیل شد.

او گفت: تولیدی که به واسطه فعالیت‌های دانش بنیان جهاددانشگاهی صورت گیرد، تولید اشتغال زا خواهد بود و با حمایت‌های نهادها، پتانسیل‌های جهاددانشگاهی بروز خواهد یافت.

ابراهیمی با تأکید بر آمادگی جهاددانشگاهی در زمینه توسعه و کمک به استان، گفت: تمام ابزار‌ها برای تحقق «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» در جهاد دانشگاهی وجود دارد و می‌توانیم عملکرد موثر و درخشانی داشته باشیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.