سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس کل دادگستری استان کرمان:

دادگاه باید آخرین راهکار رفع اختلافات و منازعات باشد

رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: دادگاه برای احقاق حق و اعمال قانون ضروری است، اما نباید به عنوان اولین راهکار مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی در آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دادگاه بخش ساردوئیه گفت: باید از ظرفیت‌های صلح و سازش از جمله شورا‌های حل اختلاف استفاده شود و رسیدگی قضایی آخرین مرحله باشد.
 

او می گوید: امروز به ایجاد صلح و سازش که در فرهنگ دینی ما نهادینه شده است، بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تا از حجم ورود پرونده‌ها به دستگاه قضایی کاسته شود.

حمیدی گفت: باید به نحوی رفتار کنیم که زندگی ما اسلامی و دینی و به دور از تخلف، جرم و آسیب باشد، زیرا زندگی با صفا، صمیمیت و دوستی، مصداق قدرشناسی از نعمت‌های خداوند است.

رییس کل دادگستری استان گفت: خداوند جامعه‌ای را می‌پسندد که افراد جامعه با هم صمیمی بوده و افراد نسبت به یکدیگر ایثار و گذشت داشته باشند و اگر اینگونه زندگی کنیم به معنای شکرگذاری از نعمت‌های خداوندی است.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی می گوید: با فاصله گرفتن از سبک زندگی، دینی، اسلامی و ایرانی؛ شکرگذاری از نعمت‌های خداوند انجام نمی‌شود و آمار موجود پرونده‌های مراجع نظامی و انتظامی را باید نگاه کرد تا بدانیم آیا زیبنده زندگی اسلامی هست.

او با اشاره به اینکه در سه ماهه اول امسال بالغ بر ۵۵۰ پرونده در دادگاه عمومی ساردوئیه شکل گرفته است، گفت: بیش از ۹۰ درصد این پرونده‌ها رسیدگی شده و احکام قانونی لازم صادر و اجرایی شده است.

رییس کل دادگستری استان کرمان بر توسعه احساس مسئولیت در حوزه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: مردم و مسئولان باید بستر‌های جرم زا و آسیب زا را شناسایی کرده در راستای رفع آن‌ها اقدام کنند.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین حمیدی ، بخشی از پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید توسط خانواده ها، روحانیت و ائمه جماعات، فعالان اجتماعی، معلمان انجام شود.

بلند نظر فرماندار شهرستان جیرفت دراین مراسم نیز گفت: قوه قضاییه مسئول تحقق بخشیدن به عدالت و گسترش عدالت است و باید با گفتمان سازی و تلاش شبانه روزی و خدمت به مردم نقش خود را به عنوان پناهگاه مظلومان، محقق سازد.

او می گوید: استفاده از ظرفیت معتمدان محلی، روحانیون و شورا‌ها برای پیشگیری از بروز از اختلافات و پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی ضروری است.

برچسب ها: دادگاه ، روحانیون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.