علی رمضانپور گفت: طی سه ماهه نخست سال جاری بیش از ۱۶ هزار و ۲۱۱ تن گوشت مرغ از در استان قزوین تولید شده که از این میزان ۹ هزار تن در بازار استان مصرف شده است.
این میزان مرغ گرم شامل هشت میلیون و ۵۳۵ هزار قطعه است.
بخشی از مرغ تولیدی استان قزوین شامل شش هزار تن به استانهای همجوار همچون تهران و البرز ارسال شده است.
میزان مصرف روزانه مرغ استان قزوین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن است.
۴۰۸ واحد مرغداری در استان قزوین فعالیت دارند.
با توجه به تمهیدات اتخاذ شده، مشکلی در خصوص تامین و توزیع مرغ گرم وجود ندارد و به میزان کافی در استان موجود است.
قزوین در رتبه سیزدهم تولید گوشت مرغ کشور قرار دارد.