سید محمد محمدی ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: بیماریابی سریع در زمینه تب کریمه کنگو با تلاش کارشناسان بهداشت جنوب غرب خوزستان از افزایش موارد ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد و حال تنها بیمار قطعی و بستری در این شهرستان نیز نسبت به سه روز قبل بهتر شده است.
او از بستری بودن ۲ مورد مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو در بیمارستان آبادان نیز خبر داد و گفت: با توجه به علائم این افراد احتمال منفی بودن جواب آزمایش آنها وجود دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان به شهروندان توصیه کرد برای مقابله با این بیماری که شهروندان گوشت و محصولات دامی را از فروشگاههای مجاز خریداری کرده و از خرید این محصولات از فروشندگان دورهگرد و در مسیر جاده خودداری کنند.
او تاکید کرد نیاز است افراد بدون استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش و روپوش از تماس با لاشه احشام و خون ترشحات دام پرهیز کرده برای از بین بردن بیماری گوشت تازه را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند و بعد از تماس با گوشت دام دستها را به روش صحیح با آب و صابون بشویند.
این مسئول گفت: شهروندان جگر دام تازه ذبحشده را قبل از مصرف به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس به خوبی پخته و مصرف کنند.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان سردرد، تب بالا، کمردرد شدید و درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی از علائم این بیماری است.