سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست شرکت آب منطقه ای استان همدان:

۸۰ درصد از کنتورهای هوشمندنصب شده در استان همدان در بخش کشاورزی است

سرپرست شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت:بر اساس نوع مصارف چاه های مجاز، حدود ۸۰ درصد از کنتورهای هوشمند نصب شده در استان مربوط به بخش کشاورزی است.

محمد ضروری گفت: به منظور مدیریت برداشت از آب های زیرزمینی، از ابتدای اجرای طرح هوشمندسازی چاه های آب تاکنون پنج هزار و ۹۰۰ دستگاه انواع کنتور هوشمند بر روی چاه‌های استان همدان نصب شده است.

بیشتر این کنتورهای هوشمند در دشت رزن - قهاوند نصب شده است.

او گفت: ۴۰ درصد از منابع آبی استان به کنتور مجهز شده و ۹۵ درصد از کنتورهای نصب شده هوشمند و پنج درصد حجمی-مکانیکی است.

سرپرست شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت:تا پایان سال، به منظور جلوگیری از برداشت های غیر مجاز، تعداد قابل توجهی کنتور هوشمند بر روی چاه های آب استان نصب می شود.

 نصب کنتور هوشمند در چاه‌ها جزو طرح‌های احیا و تعادل‌بخشی استفاده از آب‌های زیرزمینی همدان است.

ضروری گفت:اجرای این طرح و توسعه نصب کنتور هوشمند در سطح استان همدان نیازمند همکاری و تعامل کشاورزان با شرکت آب منطقه‌ای است.

 نصب کنتور هوشمند روی چاه‌های آب سبب کنترل و نظارت بر میزان برداشت آب‌های زیرزمینی استان شده و از اضافه برداشت آب‌های زیرزمینی به شدت جلوگیری می‌کند.

او گفت: اساسی‎ ترین اهمیت کنتور هوشمند این است که کشاورزان، بیشتر از پروانه بهره‎ برداری نمی ‎توانند از چاه ‎ها آب برداشت کنند.

سرپرست شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت: اگر کشاورزی بیش از میزان تعیین ‎شده آب از چاه برداشت کند برق به صورت خودکار قطع می شود و امکان برداشت آب از چاه تا زمانی که کارشناسان آب منطقه‌ای و برق اقدام نکنند وجود ندارد.

ضروری گفت: کشاورزان باید نسبت به نصب این کنتورها اقدام کنند چرا که تکلیفی قانونی است و کار باید اجرایی شود.

او گفت: از ابتدای امسال تا پایان فصل بهار، ۲۲۵ دستگاه کنتور بر روی چاه های استان نصب شده و پیش بینی می‌شود تا پایان سال این تعداد به ۶۵۰ دستگاه افزایش یابد.

در سال ۱۴۰۰ هم تعداد ۴۵۲ دستگاه کنتور بر روی چاه های استان نصب شد.

سرپرست شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت: از ابتدای اجرای طرح هوشمندسازی چاه های آب تاکنون، نزدیک به ۵۷ میلیون متر مکعب در برداشت از آب های زیر زمینی استان همدان صرفه جویی شده است.

به گفته ضروری گروه های گشت و بازرسی به طور شبانه‌روزی دشت‌های استان را بازرسی می‌کنند از مردم خواست با مشاهده هرگونه تخلف و در راستای جلوگیری از مصرف آب های زیرزمینی به صورت غیرمجاز، شرکت آب منطقه ای استان تماس بگیرند.

بر اساس آخرین آمار، ۹۲ درصد از منابع آب زیرزمینی استان همدان در بخش کشاورزی، ۶ درصد در بخش آشامیدنی و بهداشت و ۲ درصد در بخش صنعت مصرف می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.