سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمادگی اردکان برای مقابله با کنه کشنده تابستان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردکان گفت: با گرم شدن هوا اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با بیماری کریمه کنگو در شهرستان اردکان انجام می‌شود.

طاهره عظیم پور گفت: همه ساله با فرا رسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، احتمال بروز و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو افزایش پیدا می‌کند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردکان با بیان اینکه با اقدامات پیشگیرانه می‌توان از وقوع این بیماری جلوگیری کرد گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق گزش کنه، نیش حشرات، تماس با خون یا ترشحات مبتلایان، له کردن کنه، تماس مستقیم با لاشه گوشت، خون، ترشحات و بافت‌های آلوده دام و تنفس در تماس با دام‌های آلوده قابل انتقال است.

این مسئول گفت: به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری در استان در فصل گرما نظارت‌های بهداشتی بر کشتارگاه‌ها تشدید می‌شود.

عظیم پور گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.

به گفته این مسئول: مهمترین نشانه بیماری تب کریمه کنگو در دام تب است و دام‌های مبتلا به کریمه کنگو چند روزی دچار تب گذرا و کمی بی‌اشت‌هایی شده که معمولاً برای دامداران قابل تشخیص نیست.

او در پایان با تأکید بر ذبح دام با هدف ادای نذورات و ... در کشتارگاه‌ها به قصابان توصیه نمود: حین تماس با دام، ضمن استفاده از ماسک، دستکش، عینک و... از قرار دادن چاقوی آلوده به خون و احشای دام در دهان خودداری نمایند و گوشت و احشا دام به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در سردخانه یا یخچال در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری و سپس مورد مصرف قرار دهند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.