سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پژوهش‌های کاربردی؛ علاج مشکلات بخش کشاورزی

استاندار فارس گفت: باید به پژوهش‌های کاربردی بها داده شود تا بتوانیم با روش‌های نوین از بحران‌های بخش کشاورزی عبور کنیم.

دکتر محمد هادی ایمانیه در آیین تجلیل از فعالان بخش اقتصادی، علاج مشکلات بخش کشاورزی را پژوهش‌های کاربردی دانست و گفت: باید به پژوهش‌های کاربردی بها داده شود تا بتوانیم با روش‌های نوین از بحران‌های بخش کشاورزی عبور کنیم.

استاندار فارس گفت: جامعه مدیون فعالان کشاورزی و دامداری است.

نماینده عالی دولت در فارس به خشکسالی‌های اخیر و مقایسه روش‌های کشاورزی طی دهه‌های گذشته اشاره و گفت: با سیری در تغییر الگوی کشت و وضعیت خشکسالی‌های موجود می‌توان دریافت که باید مسیر‌ها تغییر پیدا کند.

استاندار فارس گفت: بودجه‌های سال آینده بخش کشاورزی برای اهدافی نظیر ایجاد گلخانه ها، آبخیزداری، کاهش مصرف آب، اصلاح بذر و ژنتیک گیاهان و حمایت از مراکز تحقیقاتی کشاورزی باشد تا بتوان از بحران آبی که دنیا را فراگرفته است به خوبی عبور کرد.

دکتر ایمانیه با انتقاد از شیوه پژوهش‌ها در مراکز آموزش کشاورزی، گفت: اساتید در مراکز علمی کشاورزی به مسائل کاربردی کمتر می‌پردازند؛ در حالیکه باید به پژوهش‌های کاربردی اهمیت بیشتری بدهیم.

او با تاکید بر تغییر الگوی کشت، گفت: با استفاده از روش‌های نوین در بخش کشاورزی، نیاز کشور به تامین برخی از محصولات خارجی کمتر می‌شود بنابراین باید مسیر کشاورزی تغییر پیدا کند.

نماینده عالی دولت در فارس به استفاده از ماده ۵۶ بانک‌ها برای ایجاد تسهیلات در زمینه آبخیزداری اشاره و از نمایندگان مجلس خواست تا مسیر بودجه و قوانین و دستورالعنل‌های بانک‌ها تغییر پیدا کند.

استاندار فارس گفت: وضعیت واگذاری تسهیلات بانک‌ها شایسته استان و کشور نیست و باید به سمت اشتغال و تولید هدایت شود.

دکتر ایمانیه گفت: اختیار بانک‌ها در استان‌ها محدود بوده و راهی جز تغییر قوانین نیست.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.