سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آخرین وضعیت انتقال آب از خلیج فارس به خراسان‌رضوی

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: پروژه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به خراسان رضوی حدود هفت تا هشت درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

علیرضا طاهری گفت: با انجام  پروژه  انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان که در چهار خط اجرایی در حال انجام است، کمبود آب بخش‌های صنعت و خدمات مرکز و شرق کشور مرتفع خواهد شد.

او گفت: در فاز اول این طرح میزان تامین آب برای خراسان رضوی حدود ۱۲۰ و برای خراسان جنوبی حدود ۶۰ میلیون متر مکعب پیش‌بینی شده است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی می گوید: در حال حاضر برای این پروژه مسیرسازی‌ها از ملک‌آباد به تربت حیدریه انجام شده است. همچنین در سایر قسمت‌ها نیز اقدامات عمده‌ای انجام و بخشی از موج‌شکن‌ها در چابهار ساخته و تولید لوله آغاز شده است.

طاهری گفت: با توجه به سرعت پیشرفت پروژه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان امیدوارم در چهار سال آینده انتقال آب شیرین شده دریا را در قسمت‌های شرقی کشور شاهد باشیم.

خراسان رضوی ۱۰۲۸ میلیون متر مکعبی کسری مخزن دارد

او گفت: خراسان رضوی ۳۷ دشت دارد که از این تعداد ۳۴ دشت ممنوعه بوده و از این ۳۴ دشت هم ۱۵ دشت آن ممنوعه بحرانی است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: میزان برداشتی که در ۵۰ تا ۶۰ سال از این دشت‌ها صورت گرفته، از میزانی که طبیعت می‌توانسته آن را جبران و این دشت‌ها را دوباره پر کند بیشتر بوده است. به همین دلیل در حال حاضر به نوعی دچار برخی مخاطرات مانند نشست زمین و خالی شدن سفره‌های زیرزمینی شده‌ایم.

طاهری می گوید: در حال حاضر در خراسان رضوی میانگین درازمدت کسری مخزن ۱۰۲۸ میلیون متر مکعب و در سال آبی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ حدود ۸۸۰ میلیون متر مکعب در کل استان بوده است که عمده این کسری هم مربوط به دشت مشهد است.

او گفت: در حال حاضر تمام چاه‌های برقی مجهز به کنتور هوشمند است. با این حجم از نصب کنتور هوشمند می‌توان خراسان رضوی را در نصب کنتور‌های هوشمند روی چاه‌های آب استانی پیشرو در سطح کشور دانست.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: هرچند عمده این چاه‌ها کم‌عمق و در حاشیه رودخانه‌هاست، ولی از نظر ما باز هم فعالیت آن غیرمجاز است. انتظار می‌رود بهره‌برداران به معیار‌های قانونی پایبند باشند و چاه‌های غیرمجاز را مسدود کنند تا مجبور نشویم از روش‌های کنترلی این کار را انجام دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
حسین مرتضایی فرد
۱۷:۰۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
کاش دولت همیشه قبل از چنین تصمیات هزینه اور از محضرملتش کسب اجازه می نمود
به این شکل که فراخوان می داد تصیم به چنین پروژه هایی دارد چنان از ملت کسی راه حل بهتر واقتصادی تری دارد اراعه نماید.
هم دولت به امنیت بالاتری می رسید وهم مخترعین وضع مالی بهتری پیدا کرده وبه پژوهش های خود می رسیدند.
دریغ ودرد که دولت خود محور وخود رای گشته وبیش از حد به کار کارشناسی خود یقین دارد.
شما رسانه به دولت مردان بفهمانید علم ریاضی را در طرح قراردادی تعریف می کنند واین وحی منزل نیست وراه های نزدیک تر وبهتر همیشه وجود داشته ودارد
وجود ورژنهای جدید در تکنولوژی روز مفهوم کلام من است
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
بنشین تا صبح دولتت بدمد . آنگونه که از سوی این مسئولان گفته شده، قرار بوده آب خلیج فارس به استان هایی مثل اصفهان و فارس نیز انتقال یابد ؛ در حالی که تاکنون اینگونه نشده پس نتیجه آنکه ((بنشین تا صبح دولتت بدمد)) .
حسین مرتضایی فرد
۱۳:۵۴ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
اواز دهل شنیدن از دور خوش است.ان ابی را که شما با ابشیرن کن از دریا بیارید اقتصادی نیست ونمی توانید اینگونه عمل کنید.
اقتدار وقدرت نظام کارشناسی گذشته ایران را از روی طرح وبرنامه های اجرایی ببینیدوقضاوت کنید نه شعارها تبلیغاتی انتخاباتی.
در گذشته شنیدید کشت هندوانه را زیر سوال بردند که هندوانه ابر است وپدر کویر ایران هم سخنانی ایراد فرمودند که چنین وچنان.
با اندک تعقلی در میابیم که کار شناسی ما محفوضاتی است .دروسی در را در دانشگاه حفظ ومدرک گرفته اند .البته نظر شخصی من اینه که زحمت حفظ هم به خود ندادند مدارک را خریداری نمودند.چون اگر حفظ هم می کردند فهم تعریف چند استاندارد را داشتند تا ملت در چنین تاریکی مطلقی حرکن نکند
زیرساخت شنیدن صدای مخترعین وایده پردازان وطنی محروم را مطالبه کنید.
ما در کشور اب داریم.ایران از واردات اب بی نیاز است .راه های اقتصادی تر از لوله کشی اب دریا داریم .فقط راه رسیدن وطرح ان را در مجالس ونزد تصمیم سازان وتصمیم گیران نداریم .
یقینا اگر تصمیم گیران بدانند چنین راه های هست بیمار که نیستند از دریای شور اب بیاورند .اینها بی خبرند .مسیری که یک نفر نتیجه تحقیقات وپژوهش خود را در بی پولی وفقر بتواند با حفظ حق وحقوق مادی ومعنوی خود به گوششان برساند نیست.
ما الان می شناسیم کسانی را که طرح مصرف بهینه اب کشور را در دست دارند اما نه قدرت ونه محل ونه چنین سازکاری در دولت وجود دارد تا ان را تحویل ومجریان قانون از ان استفاده کنند را دلرند
شما این مشکل را حل کنید ریشه کنی فقر وبیکاری وبی ابی وکشاورزی را من در بین ایده پردازان ومخترعین محروم تضمین می کنم.