سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی از سوی گروه‌های جهادی ملایر

فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت: گروه‌های جهادی ملایر ۱۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان می‌سازند.

سرهنگ علی‌اصغر فارسی گفت:  طبق تفاهم‌نامه بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، قرار است طی ۲ مرحله به همت گروه‌های جهادی این شهرستان ۱۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان ملایری احداث شود.

او  در جلسه بررسی مسایل و مشکلات گروه‌های جهادی شهرستان ملایر گفت: احداث ۵۰ واحد مسکونی در مرحله نخست در این شهرستان آغاز شده است و در مدت زمان تعیین شده تحویل مددجویان می‌شود.

 فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت:  سال گذشته ۱۲ باب واحد مسکونی برای محرومان توسط گروه‌های جهادی این شهرستان احداث و تحویل متقاضیان شد.

فارسی گفت: سال گذشته هفت میلیاد تومان تسهیلات در اختیار بسیج سازندگی این شهرستان قرار گرفت و از این طریق برای اجرای طرح‌های مختلف به گروه‌های جهادی و طرح‌های اشتغالزا پرداخت شد.

او قوانین بانکی را عمده‌ترین مشکل در مسیر اعطای تسهیلات دانست و گفت: بهترین مسیر ایجاد اشتغال و کارگاه‌های اشتغالزایی، اعطای تسهیلات از طریق بسیج سازندگی است که پس از ارائه طرح و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کسب تخصص لازم، طرح مصوب و تسهیلات به متقاضی داده می‌شود.

 فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت: پس از اعطای تسهیلات و افتتاح کارگاه، سرکشی و نظارت‌های لازم صورت می‌گیرد تا انحرافی در مسیر اجرای طرح ایجاد نشود.

فارسی گفت: سال گذشته از محل اعطای تسهیلات ۳۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد و ۲۵ کارگاه اشتغالزایی در این شهرستان افتتاح شد.

او با اشاره به اینکه ۱۲ تعاونی از کارگاه‌های اشتغالزایی حمایت می‌کنند، گفت: در حال حاضر ۱۰۰ صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار در این شهرستان فعال است که به متقاضیان وام می‌دهند.

 فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت: طرح اشتغالزایی توسط گروه جهادی گیاهواره در دست اجرا است که برای ۲۰۰ نفر از روستاییان در مناطق محروم اشتغال ایجاد خواهد شد و مبتنی بر دانش روز است و در صدد هستیم این طرح را در سایر نقاط شهرستان نیز توسعه دهیم.

فارسی از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی این شهرستان به خدمت‌رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار اشاره کرد.

او گفت: در این راستا طی هماهنگی با شهرداری ملایر ۶ منطقه کم برخوردار در شهر انتخاب شده که نیاز‌ها و مشکلات این مناطق احصا و با همیاری اهالی محلات برای رفع این مشکلات اقدام می‌شود.

فارسی تامین مصالح ساختمانی برای ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی و تامین کمک هزینه دارو برای نیازمندان را از جمله مشکلات گروه‌های جهادی عنوان کرد.

فرمانده سپاه ناحیه ملایر گفت: گروه‌های جهادی این شهرستان در طرح‌هایی همچون لایروبی قنوات، آبرسانی و آبخیزداری نیز ورود پیدا کرده‌اند که نیاز به حمایت دارند.

او  با تاکید بر اینکه گروه‌های جهادی نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند، تاکید کرد: در حال حاضر یک طرح بزرگ اشتغالزایی توسط گروه‌های جهادی در حوزه ریسندگی و قالیبافی در این شهرستان در دست اجرا است و برای یک‌هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد که نیاز به حمایت دارد.

فارسی گفت: در مرحله نخست ۱۰ دستگاه ریسندگی خریداری و در سه نقطه حسین‌آباد ناظم، علی‌آباد دمق و گماسا مستقر شده و برای اختصاص دستگاه‌های چرخ خیاطی و توسعه کارگاه‌های اشتغالزایی برای توانمندسازی خانواده‌ها نیاز به کمک و مساعدت داریم.

 فرمانده سپاه ناحیه ملایر  نبود بازار فروش و صادرات محصولات تولیدی کارگاه‌های اشتغالزایی همچون مرواربافی را از مهمترین مشکلات پیش‌روی این کارگاه‌ها عنوان کرد.

او گفت: محصولات تولیدی به قیمت بسیار کم از تولیدکنندگان خریداری می‌شود که باید بازار‌های جدید جذب و دست دلالان و واسطه کوتاه شود.

شهرستان ملایر دارای بیش از ۱۰۰ گروه جهادی است که از این تعداد ۵۰ گروه جهادی فعال است.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.