مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد گفت: با توجه به حجم بالای درخواستهای تسهیلات برای افزایش تولید، توسعه کارگاهها و جذب نیروی کار و از طرفی دشوار بودن مراحل گرفتن وام و دشواری شرایط ضمانتی برای کارآفرینان محلات کم برخوردار، این اقدام مشترک به منظور تسهیل این فرایندها توسط سازمان بازآفرینی و بنیاد علوی اجرا شد.
رضازادههمدانی گفت: سازمان بازآفرینی فضاهای شهری بعد از مذاکرات با بنیاد علوی با کمک دفاتر تسهیلگری فعال در محلات حاشیه شهر مشهد، شروع به شناسایی کارآفرینان محلی کردهاند در این بررسیها تعداد ۲۵۰ نفر توسط این دفاتر و از طریق سازمان بازآفرینی به بنیاد علوی معرفی شدند.
او گفت: در بازه زمانی یک ماهه طی مصاحبههای حضوری، کلیه افراد و طرحهای کسبوکاری آنان توسط کمیته بنیاد علوی مورد بررسی قرار گرفت و از مجموع ۲۵۰ متقاضی، ۲۳۲ نفر به شعب بانک عامل (بانک سینا) معرفی شدند.
مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد گفت: این وامها تا سقف صد میلیون تومان به صورت باز پرداخت هفت ساله با کارمزد چهار درصد به متقاضیان پرداخت شد و درمجموع قریب به ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه و تجهیز کارگاهی این کسب و کارها تخصیص یافت.
رضازادههمدانی گفت: این اعتبارات علاوه بر توسعه کسبوکارها در جهت اشتغالزایی نیز موثر واقع شد و بهصورت مستقیم و غیرمستقیم، بسترساز اشتغالزایی برای ۵۰۰ نفر در سه ماهه آخر سال شد و همچنین پیشبینی میشود از طریق بهبود فضای کسبوکار در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۵۰ نفر دیگر نیز در این کارگاهها مشغول شوند امید است که با این همافزاییها و تجمیع ظرفیتهای گوناگون موجود، گامهای خوبی را در مسیر کاهش معضل بیکاری و توسعه کسب و کارها در محلات کم برخودار شهر مشهد برداریم.