سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نفتکش حامل نفت ایران وارد آب‌های ونزوئلا شد

در ادامه همکاری‌های اقتصادی ایران و ونزوئلا، کشورمان نفتکشی حامل یک میلیون بشکه نفت خام سنگین را به ونزوئلا فرستاده است.

بر اساس گزارش کشتیرانی و داده‌های ردیابی کشتی‌ها که توسط خبرگزاری رویترز رویت شده، نفتکشی حامل حدود یک میلیون بشکه نفت خام سنگین متعلق به ایران در روز‌های اخیر برای تحویل به بزرگ‌ترین پالایشگاه ونزوئلا وارد آب‌های این کشور شده است.

ایران و ونزوئلا اخیرا قرارداد سوآپ امضا شده در سال گذشته را گسترش داده و عرضه نفت خام سنگین ایران به پالایشگاه ال‌پالیتو و مرکز پالایش پاراگونا را اضافه کرده اند. این اقدامات بخشی از تلاش دو کشور برای بازسازی تاسیسات فرسوده ونزوئلاست.

ونزوئلا در حال حاضر نیاز فوری به افزایش تولید سوخت دارد تا از بحران بنزین و گازوئیل جلوگیری کند. در سال‌های اخیر بحران سوخت در این کشور باعث صف‌های طولانی خودرو و کامیون در مقابل جایگاه‌های سوخت شده است. سند رویت شده نشان می‌دهد نفتکش «سوئزمکس سیلویا» با پرچم ایران، روز یکشنبه به نزدیکی بندر «آموی» ونزوئلا رسید.

به گزارش سرویس نظارت بر تانکر‌های نفت، چند روز قبل در تصاویر ماهواره‌ای این کشتی نزدیک به پایانه خوزه، بزرگ‌ترین بندر ونزوئلا دیده شده بود. داده‌ها همچنین نشان می‌دهد کشتی اوایل آوریل از خلیج عمان حرکت کرده است.

اردیبهشت‌ماه امسال جواد اوجی، وزیر نفت کشورمان در سفری رسمی به ونزوئلا با نیکلاس مادورو، رئیس جمهور این کشور و طارق الایسامی، همتای ونزوئلایی خود دیدار و مذاکره کرد. رئیس جمهور ونزوئلا این دیدار را «نشستی سازنده برای تعمیق پیوند‌های برادری و همکاری در زمینه انرژی» توصیف کرد. همچنین وزارت نفت ونزوئلا هدف این دیدار‌ها را «دستیابی به راهکار‌هایی برای غلبه بر تحریم‌های یکجانبه تحمیلی آمریکا» عنوان کرد.

گفتنی است ونزوئلا شریک کلیدی ایران در آمریکای لاتین برای مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکاست. تا پایان سال ۲۰۰۸ همکاری ایران با ونزوئلا شامل ساخت کارخانه مونتاژ خودرو، کارخانه سیمان و برقراری پرواز مستقیم بین تهران، دمشق و کاراکاس توسط ایران ایر بوده‌ است. از آن زمان، روابط تجاری ایران و ونزوئلا به‌طور پیوسته افزایش یافته و دو کشور فعالیت‌های اقتصادی مشترکی را در بخش‌های مختلفی از جمله انرژی، کشاورزی، ساخت مسکن و زیرساخت‌ها آغاز کرده‌اند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۵ خرداد ۱۴۰۱
پولش کو ؟! کجا میره؟! حساب و کتابش دست کیه؟!
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
هزاران کیلومتر اونورتر خدمات رسانی میشه ولی خوزستان....
ناشناس
۱۴:۲۰ ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
مباحث با همدیگر قاطی نشود .
واقعا انحراف مردم از حقیقت اینقدر ساده شده ؟
قرار است که نفت ایران به خوزستان برود ؟
خدمت رسانی هزاران کیلوتر انورتر ، بجایش طلا و پول و لوازم می گیرند .
حتی صادرات غیر نفتی هم دارند .
اون افرادی که باید به خوزستان و آبادان سرویس بدهند ، صادر کنندگان نفت و مهندسی نیستند .
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
واقعا حالیت نیست ؟ طرف چند ماه قبل راه افتاده نفتش رو تحویل بده این چه ربطی به ساختمونی چند روز قبل بخاطر کم کاری و و ... برخی ریخته داره
هر چی سر جای خودش
انگار نفتکش باید دور بزنه بیاد اوار برداره
,ولی
۱۱:۴۶ ۰۵ خرداد ۱۴۰۱
داداش نفت میدیم در عوض طلا میگیرم برا انترزاده های خارج نشین