سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسعه شهرداری مستلزم همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌های اجرایی است

مدیرکل امور شهری و شورا‌های استانداری آذربایجان‌شرقی در جمع شورا‌های اسلامی شهرستان‌های جنوب استان که در عجبشیر برگزار شده بود گفت: توسعه شهرداری مستلزم همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌های اجرایی است و ثبات مدیریت شهری در موفقیت و فعالیت شورا‌ها لازم و ضروری است.

آقای مرتضی موحدنیاگفت: انتظار مردم از شورا‌ها داشتن برنامه ریزی و ایجاد درآمد برای شهرداری می‌باشد که باید شورا‌ها به شهرداری در این امر کمک کند چرا که فکر و نگاه و نگرش و انتظارات مردم به شورا‌ها متفاوت شده است و درآمد شهرداری در این شرایط کفاف نیاز شهرداری‌ها را نمی‌دهد باید با برنامه ریزی در راستا تحقق انتظارمردم اجرا شود.

ورود به مجموعه شهرداری و مدیریت شهری نیازمند برنامه است، اگر بدون برنامه وارد مدیریت شهری شویم به روزمرگی دچار شده و بعد از ۴ سال می‌بینیم کارنامه‌مان خالی است.

مردم عملکرد چهارساله شورای اسلامی شهر را قضاوت خواهند کرد، رمز موفقیت مدیریت امور شهری صرفاً جلب مشارکت‌های مردمی است وگرنه از مردم فاصله گرفته شود هیچ موفقیتی حاصل نمی‌شود چراکه شهر متعلق به شهروندان است.

اعضای شورا باید در راستای خواست عموم مردم کارکنند باید انتظارات مردم را بدانند چرا که رمز موفقیت شورا لازمه تعامل و مشاوره گرفتن از مردم و نخبگان شهر، اساتید و کلیه شهروندان می‌باشد که با جمع آوری انتظارات و پیشنهادات در شورا جمع بندی و در راستای تحقق آنان برنامه ریزی گردد.

زمانی شورا موفق است که در آن وحدت و همدلی باشد و شورا‌ها باید برای منافع شهر تصمیم گیری کنندو برنامه ریزی لازم و نقشه راه را باید شورا به شهردار بدهد.

علت عدم سرمایه گذار نبود اهلیت سرمایه گذاری است و در این راستا در جهت معرفی پتانسیل‌های هر شهر نمایشگاه گشایش خواهد یافت.

آقای جعفر قادری فرماندار شهرستان عجب شیر نیز در این مراسم با بیان اینکه تفکر شورایی باید قلبی و اعتقادی باشد افزود: اکثر آسیب که از شورا‌ها شناسایی شده نبود اعتقاد قلبی به موظایف شورا می‌باشد.

 اهمیت و هدف اصلی تشکیل شورا با توجه به فرامین قرآن کریم و احدایث مختلف که تاکید شده است از جایگاه مهم مشورت و همفکری است که با شکل‌گیری حکومت جمهوری اسلامی و ضرورت نهادینه کردن احکام اسلامی در جامعه، موضوع شورا به عنوان ارکان تصمیم گیری جامعه در روند اداره مملکت مد نظر قرار گرفت.

 اگر شورا‌ها نقش خود را به خوبی ایفا کنند قطعا قدم مثبتی در توسعه عمران شهری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برداشته خواهد شد.

 در دین اسلام و قانون کشورمان به جایگاه ویژه شورا‌ها اشاره شده چراکه در حقیقت شورا‌ها در جامعه نقطه اتصال مردم و حاکمیت بوده و به نوعی زبان گویای مطالبات مردم هستند که می‌بایست قدردان این اعتماد مردم بوده و از فرصت خدمتگزاری خود به نحو احسن برای جلب رضای خداوند بهره ببرند.

برچسب ها: توسعه ، عمران شهری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.