سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صادرات، اصلی ترین چالش صنعت فرش ماشینی

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت گفت: صادرات فرش ماشینی ایران هم‌اکنون دارای رتبه پنجم است و باید تلاش کرد در جایگاه اول تا سوم قرار گیرد.

افسانه محرابی گفت: صادرات چالش اصلی و مهم صنعت فرش ماشینی کشور است و باید به تولید دانش‌بنیان صادراتی در این صنعت دست یابیم.  

او  گفت: از ۹۳۳ واحد تولید کننده فرش ماشینی ۱۵ واحد دارای جواز آرندی (خلاقانه) هستند که دانشگاه‌ها برای توسعه و دانش‌بنیان کردن این واحد‌ها به کمک صنعت بشتابند.

به گفته او تعداد زیادی کارخانه‌های فرش ماشینی کوچک را از دیگر مشکل‌های صادرات این صنعت در کشور است و باید این مشکل باید با کمک سازمان توسعه تجارت رفع شود. تمامی واحد‌های صنعت فرش ماشینی به خصوص واحد‌های بزرگ باید با هدف افزایش صادرات این صنعت به سمت فعالیت‌های خلاقانه هدایت شوند و در این راه از دانش‌آموختگان نخبه دانشگاهی بهره گرفته شود.

او می گوید: برای توسعه صادرات فرش ماشینی، بخش خصوصی باید منافع خودش را در راستای منافع ملی ببیند و دولت نیز حمایت واقعی از تولیدگنندگان و بخش خصوصی داشته باشد تا با همدلی، یکپارچگی و وفاق بین بخش‌های خصوصی و دولتی این صنعت به جایگاه اصلی‌اش برسد.

مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از افزون بر ۷۰ کشوری که هدف صادرات کشور هستند، ۸۴ درصد صادرات ایران فقط به کشور‌های اطراف صادر می‌شودکه باید صادرات به تمامی کشور‌ها بیشتر شود.

پنجمین همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران اسفند ۱۳۹۶ در دانشگاه آزاد اسلامی کاشان برگزار شده بود.

کاشان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید و صنعت کشور دارای نزدیک به یک‌هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی است و با داشتن یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه همسنگ شامل ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی درجه یک، ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی و فرعی و ۴۰۰ کیلومتر آزادراه، در منطقه‌ای راهبردی و در مسیر کریدور شمال - جنوب و بالعکس و نقطه اتصال شرق به غرب کشور قرار دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.